0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Grafikai tervezés kiváló áron.

Grafikai tervezés kiváló áron.Amennyiben nincs kész grafikája, szívesen segítünk elképzeléseinek megvalósításában ennek ára 6000 Ft/óra - 3000/30 perc

Kedvező szerkesztési óradíjunkat 30 perces egységekben számítjuk, így nem kell minden megkezdett óra után fizetni, csak a tényleges tervezéssel töltött munkaidőt.
 

Más által tervezett anyagból is vállaljuk a kivitelezést, ebben az esetben a következő formátumokat tudjuk fogadni: .cdr, .ai, vagy 4 szín color nyomás esetén .jpg, .tiff, .pdf. A ps-t mi írjuk meg, ezért szerkesztési óradíjat nem számítunk fel, amennyiben a leadott anyaggal nincs utomunka.
 

A teljesség igénye nélkül néhány referencia:


Grafikai tervezés Marriott Hotel Budapest Hotel Marriott LátványtervGrafikai tervezés Marriott Hotel Budapest  

Marriott Budapest City Center 05Hotel Marriotte Látványterv 03Marriott Budapest City Center 06


  

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."