0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu
DEKOR ÉS REKLÁMTECHNIKA KALKULÁTOR
Legfrissebb híreink
Tájékoztatást szeretne kapni a molinókról? Itt néhány szóban segítséget adunk a molinó típusokról, azoknak anyagáról, és a tartósságukról.
Bármerre járunk Budapesten vagy akár országszerte, mindenhol látunk kihelyezett molinókat. Ez azt bizonyítja, hogy a molinó az egyik legelterjedtebb reklámmódszer.
Ha szeretne egy modern reklámhordozót, amit bárhová magával vihet, egyszerűen összeállíthat és szétszerelhet, jó minőségű anyagból van és időjárásálló, akkor a legjobb megoldás a roll-up nyomtatás.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."