0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu
DEKOR ÉS REKLÁMTECHNIKA KALKULÁTOR
Legfrissebb híreink
Ma már egyre inkább elterjedté vált az autódekoráció. Mivel a legtöbb ember sok időt tölt utazással, fontosnak tartja, hogy járműve külseje is tetszetős legyen. Erre a legjobb megoldás az autódekor matrica.
Szeretne matricákat készíttetni jó minőségben, jó áron, s mindezt úgy, hogy ne kelljen otthonról elmennie? Nálunk ezt on-line is megteheti.
Ha matricákat szeretne készíttetni többféle szempontot figyelembe kell venni. A minőség, a mennyiség, az ár és nem utolsó sorban, hogy ki fogja legyártani.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."