0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu
DEKOR ÉS REKLÁMTECHNIKA KALKULÁTOR
Legfrissebb híreink
Szeretné különlegessé tenni autóját, esetleg mozgó reklámként használni? Egy egyedi tervezésű autó matrica mindezt lehetővé teszi. Az autó matricáknak többféle változata létezik.
Mi az amit tudni érdemes mielőtt matrica gyártást tervezünk? Hogy mindenképpen sikeres legyen a tervezett matrica legyártása 3 fontos dolgot kell figyelembe vennünk már a tervezés fázisában.
Matrica nyomtatás? Gyártás Érdekli? A legjobb helyen jár! Most kiváló áron 10 m2 felet már 2500 Ft/m2 áron készítjük el matricáját Október 06-ig!

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."