0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu
DEKOR ÉS REKLÁMTECHNIKA KALKULÁTOR
Legfrissebb híreink
Szeretne rendeléséből akár 10-30% kedvezményt? Ne hagyja ki a páratlan lehetőséget! Hogyan vehetem igénybe?
Üdvözlünk Európa legnagyobb promóciós ruházat és munkaruha választékával. Több, mint 35 márka és 1300 termék egy kéznyújtásra, így bármire is van szükséged, megtalálod a legmegfelelőbbet. Találd meg számodra a megfelelőbbet, és küld el megrendelésed e-mailben.
Reklámajándék nagykereskedés kínálatunkban legkiválóbb ár-érték arányú szóróajándékoktól ruházati termékeken keresztül az exkluzív ajándékokig szinte minden üzleti igényére talál megfelelő emblémázott ajándékot.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."