0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Hogyan készül egy molinó? Mi kell hozzá?

Hogyan készül egy molinó? Mi kell hozzá?

 

A molinó gyártás egyik fő profilunk, mivel több éves tapasztalattal rendelkezünk tudunk Önnek segíteni ha ilyen reklámhordozót szeretne készíttetni.


Nem kell mást tennie, mint leírni hogy mit szeretne megjeleníteni a molinóján. Ezután mi elkészítjük a grafikát, s ha egyezik az Ön elképzelésével máris lehet nyomtatni. A nyomtatást digitális technológiával készítjük, a legmodernebb gépekkel, ami által 720 illetve 1440 dpi felbontással tudunk nyomtatni az óriásreklámok kiváló minőségének elérése érdekében. A nyomtatás UV álló festék alkalmazásával történik, így legyen az kültéren vagy beltéren használt anyag, mindkettőnél egyaránt kiváló minőséget érünk el. A nyomtatás után konfekcionáljuk, vagyis körbeszegjük a molinót, majd rákerülnek a ringlik. A ringliket általában 50 cm-ként helyezzük rá, de kérés esetén lehet sűrűbben is ringlizni.
Az elkészült molinót igény szerint futárszolgálattal szállítjuk.

 

Minőségi molinót szeretne? ... ne bízza a véletlenre!


http://www.profi-reklam.hu/molino
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."