0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Molinó készítés Budapesten a legjobb áron!

Molinó készítés Budapesten a legjobb áron!Olyan gyártót keres aki fotó minőségben elkészíti molinóját?
Budapesti székhelyű cégünknél a legkedvezőbb áron juthat hozzá
és személes átvételre is van lehetőség.


Korunk legmodernebb és legpraktikusabb reklámhordozója a molinó. A legtartósabb változata pedig a PVC alapú anyag. Kültéren és beltéren is egyaránt használható, időjárásálló, többszöri felhasználásra is alkalmas. Az Uv álló festék pedig biztosítja hosszú élettartamát. Tartóssága érdekében és esztétikai okból is ajánlott a széleit visszahajtani és körbehegeszteni. A rögzítéshez leggyakrabban ringliket szoktunk felhelyezni, de igény szerint bújtatóval is el tudjuk készíteni. Az elkészült molinót lehetősége van személyesen átvenni budapesti irodánkban, azonban ha otthonában vagy irodájában szeretné megkapni, szállítási díj ellenében kipostázzuk. Irodánk címe és további elérhetőségeink megtalálhatók a kapcsolat fül alatt.

 

Minőségi molinót szeretne? ... ne bízza a véletlenre!


http://www.profi-reklam.hu/molino

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."