0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Molinó gyártás mérethatárok nélkül!

Molinó gyártás mérethatárok nélkül!

 

Ami a molinók méreteit illeti, nincsenek standard méretek. Mindenki a saját igényei szerint készíttetheti el molinóját, csupán az aktuális helyhez kell igazítani ahová fel lesz helyezve.
A maximális szélesség amit gépeinkkel ki tudunk nyomtatni a kültéri molinóknál max. 320 cm, beltéri molinóknál pedig 160 cm. A hosszúsága bármennyi lehet.


Ha valaki szeretne az előbb említett méreteknél szélesebb molinót gyártatni, az is megoldható. Ebben az esetben mérettől függően több darabban készítjük el a nyomtatást és a darabokat összehegesztjük. Természetesen ilyenkor különös figyelmet fordítunk a grafikára és igyekszünk úgy összeilleszteni a darabokat, hogy a látvány ne sérüljön. A nagy méretű molinóknál figyelembe kell venni, hogy ezeket csak összehajtva lehet szállítani. Azonban aggodalomra ez esetben sincs ok, mivel ezek olyan strapabíró anyagból vannak elkészítve, hogy kicsomagolás és felhelyezés után teljesen kisimulnak. A kisebb méretűeket pedig általában felcsavarva lehet szállítani, postázni. Az elkészült molinók súlyát is könnyen ki lehet számolni, hiszen a négyzetméterenkénti súly az adott. Kültéri, beltéri és átvilágítható molinónál ez 550 g/m2, a kétoldalas molinó 610 g/m2, a Mesh lyukacsos háló pedig 320 g/m2.
 

Minőségi molinót szeretne? ... ne bízza a véletlenre!


http://www.profi-reklam.hu/molino
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."