0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Blue Tooth mini billentyűzet

Blue Tooth mini billentyűzet
Blue Tooth mini billentyűzet
Listaár: 12,389 Ft
Cikkszám: P300.371
Termékméret: 11,5x6x0,6cm
Termék leírás:
10 méteres hatótávolságból dolgozhat a gumis billentyűkön. Bluetooth 2.0 kompatibilis, újratölthető, beépített Li-ion akkumulátor. Okostelefonokat és PC-t támogat: 1. Nokia Symbian S60 OS, 2. Google Android OS, 3. Windows Mobile, 6.0 OS, 4. IPhone4.0 OS. PC és HDPC, asztali számítógép, laptop támogatottsághoz az alábbi rendszerek szükségesek: Blue Tooth-képes PC, melyen Windows 98, Me, 2000, XP vagy Vista fut, illetve Blue Tooth képes Macintosh, melyen Mac OS fut 10.2.8 vagy későbbi.
Hasonló termékek:

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Minimális megrendelés összege 10.000 Ft +Áfa.

Termék kereső
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."