0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Digitális toll

Digitális toll
Digitális toll
Listaár: 51,285 Ft
Cikkszám: P300.421
Termékméret: 20x15,1x4,6cm
Termék leírás:
Kézírással rögzített jegyzeteit, diagramjait, rajzait számítógép közelsége nélkül mentheti és tárolhatja bárhol, bármikor. A PC-re töltse fel, majd küldje, módosítsa, amikor irodájába visszatér. Tárolási kapacitás kb. 100 oldal. Bármilyen papíron működik, általános tinta használatával. Amennyiben a gépnél dolgozik az eszköz az egér funkcióját is betölti. Tartalmazza az USB kábelt, elemet, 1 db tartalék tollbetétet, CD-t. A toll mérete: 13,5 cm, a jelvevő mérete: 7,7 x 2,74 x 0,8 cm.
Hasonló termékek:

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Minimális megrendelés összege 10.000 Ft +Áfa.

Termék kereső
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."