0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu
Reklámajándék

bőr tárca - Tárca, kulcstartó

20 274 Ft
Utazótárca útlevél, kártyák és egyéb utazás során szükséges dokumentumok számára. Csomagolás Avenue ajándékdobozban. Hasított bőr
9 692 Ft
Bőr tárca 2 bankjegytartóval, 4 kártyarekesszel és érmetartóval. Csomagolás Avenue ajándékdobozban. Hasított bőr
10 156 Ft
Utazótárca útlevél, kártyák és beszállókártya számára. Csomagolás Avenue ajándékdobozban. Hasított bőr
19 392 Ft
Ez az exkluzív kivitelű, luxus minőségű, aranyszínű díszítőelemekkel és mintás béléssel készült tárca ideális utazáshoz. Két nagy, cipzáras, dokumentumok tárolására szolgáló zsebbel, két nagy nyitott zsebbel, hat kártyazsebbel és 2 SD-/SIM-kártyák tárolására alkalmas zsebbel rendelkezik. Valódi nappabőrből készült; Balmain ajándékdobozba csomagolva. Kiegészítőket nem tartalmaz. Nappa bőr.
13 219 Ft
Ez az exkluzív kivitelű, luxus minőségű, aranyszínű díszítőelemekkel és mintás béléssel készült tárca ideális utazáshoz. Az útlevél tárolására alkalmas zsebbel, két nyitott zsebbel, hat kártyazsebbel és két SD-/SIM-kártyák tárolására alkalmas zsebbel rendelkezik. Valódi nappabőrből készült; Balmain ajándékdobozba csomagolva. Kiegészítőket nem tartalmaz. Nappa bőr.
13 219 Ft
Exkluzív kivitelű tárca aranyszínű díszítőelemekkel és mintás béléssel. Egy gombbal zárható érmetartót, négy kártyazsebet, két nyitott zsebet és két jegyzettartó rekeszt tartalmaz. Valódi nappabőrből készült; Balmain ajándékdobozba csomagolva. Kiegészítőket nem tartalmaz. Nappa bőr.
14 982 Ft
Exkluzív kivitelű, valódi bőr utazótárca, hogy az összes fontos dokumentuma egy helyen legyen. A szuper vékony, kecses tárcát könnyű zsebre tenni. Elfér benne az útlevele, vagy egy hasonló méretű okostelefon. A tárca tartalmaz egy azonosító kártya tartót, egy gyors hozzáférésű útlevél rekeszt, két kártyazsebet (7-7 szabvány kártya befogadására alkalmas) és egy nagy nyitott zsebet a beszállókártya, készpénz stb. tárolására. Csomagolása Balmain díszdoboz. Valódi bőr
2 874 Ft
Charles Dickens tárca több kártyatartóval és két résszel a bankjegyek számára. Bőr.
6 564 Ft
Charles Dickens utazótárca több zsebbel, tollhurokkal. Bőr.
7 183 Ft
Charles Dickens tárca öt kártyatartó zsebbel, két résszel a bankjegyek számára, érmetartóval. Bőr.