0036 1 232 4246   Kívánságlista

6 reklámajándék, mely praktikus és biztonságos egyben

Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása.

Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása. Fontos, hogy biztonságos munkaruhát és egyéb kiegészítőket válasszunk annak érdekében, hogy saját testi épségünknek, és a munkatársainkét, meg tudjuk óvni.

 

1. Fényvisszaverő biztonsági mellény
Ez az élénk színű mellény tökéletesen alkalmas akár építőmunkások, akár raktári dolgozók számára. Az ezüst csík, fényvisszaverő anyagból készült, így éjszaka és még más időjárási tényezők mellett, mint a köd vagy az eső, kiválóan látható lesz, így elkerülve az esetleges balesetet.

 

2. Nagy teljesítményű zseblámpa
Mindig jó, ha tartunk magunknál munka közben egy zseblámpát, hiszen éjszaka, vagy az eldugott, sötét helyek megvilágítására igazán alkalmas. Így megvédjük magunkat attól a veszélytől, hogy a rossz fényviszonyok közti területen, esetleg nem vennénk észre valamit, és balesetet szenvednénk. Ezek a kicsi zseblámpák praktikusan hordozhatóak az övszerszámunkon, vagy akár zsebben is.

 

3. Füldugó
A munkálatok nagy zajában egy kis csendre vágyunk? Nincs is alkalmasabb ebben az esetben a füldugók használatánál, melyek csökkentik a zajt, így védik a fülünket is a halláskárosodástól.

 

4. Védőszemüveg


Rengeteg iparágban fontos szerepet tölt be a védőszemüveg használata, hiszen így tudjuk szemünket megóvni az esetlegesen felcsapódó veszélyes anyagoktól. Munkában, de akár otthon is igazán alkalmas lehet barkácsolás közben a fűrészpor, vagy egyéb törmelék elkerülése érdekében.

 

5. Kesztyű
Ez nem csak melegen tartja a kezet, de igazán praktikus is, hiszen érintőképernyős ujjaival, anélkül tudjuk használni okoskészülékünket, hogy levennék a kesztyűt. Ideális lehet, ha a téli hidegben kinn kell dolgoznunk, de közben a telefonunkon kapcsolatot kell tartanunk a kollégákkal.

 

6. Védősisak formájú stresszlevezető


Végezetül nem árt egy kis kikapcsolódás. Fontos, nemcsak a fizikai, de a mentális egészségünket is óvjuk, s erre ideális lehet ez a sisak formájú puha stresszlevezető, mellyel kiengedhetjük magunkból a fáradt gőzt.
 

Ezek az eszközök megvédenek minket az esetleges veszélytől, és egy dizájnos emblémáztatással még jól is fognak kinézni, hirdetve ezzel cégünket.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(115 értékelés)

Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
2 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Erika Totu
Erika Totu
egy hete
Nagyon segítőkész csapat csodaszép kivitelezés pontos gyors gyártás mindenkinek ajánlom
Bence Burik
Bence Burik
4 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Kata Nagy
Kata Nagy
2 hónapja
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!