0036 1 232 4246   Kívánságlista

6 reklámajándék, mely praktikus és biztonságos egyben

Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása.

Praktikus és biztonságos egyben


Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása. Fontos, hogy biztonságos munkaruhát és egyéb kiegészítőket válasszunk annak érdekében, hogy saját testi épségünknek, és a munkatársainkét, meg tudjuk óvni.

 

1. Fényvisszaverő biztonsági mellény
Ez az élénk színű mellény tökéletesen alkalmas akár építőmunkások, akár raktári dolgozók számára. Az ezüst csík, fényvisszaverő anyagból készült, így éjszaka és még más időjárási tényezők mellett, mint a köd vagy az eső, kiválóan látható lesz, így elkerülve az esetleges balesetet.

 

2. Nagy teljesítményű zseblámpa
Mindig jó, ha tartunk magunknál munka közben egy zseblámpát, hiszen éjszaka, vagy az eldugott, sötét helyek megvilágítására igazán alkalmas. Így megvédjük magunkat attól a veszélytől, hogy a rossz fényviszonyok közti területen, esetleg nem vennénk észre valamit, és balesetet szenvednénk. Ezek a kicsi zseblámpák praktikusan hordozhatóak az övszerszámunkon, vagy akár zsebben is.

 

3. Füldugó
A munkálatok nagy zajában egy kis csendre vágyunk? Nincs is alkalmasabb ebben az esetben a füldugók használatánál, melyek csökkentik a zajt, így védik a fülünket is a halláskárosodástól.

 

4. Védőszemüveg


Rengeteg iparágban fontos szerepet tölt be a védőszemüveg használata, hiszen így tudjuk szemünket megóvni az esetlegesen felcsapódó veszélyes anyagoktól. Munkában, de akár otthon is igazán alkalmas lehet barkácsolás közben a fűrészpor, vagy egyéb törmelék elkerülése érdekében.

 

5. Kesztyű
Ez nem csak melegen tartja a kezet, de igazán praktikus is, hiszen érintőképernyős ujjaival, anélkül tudjuk használni okoskészülékünket, hogy levennék a kesztyűt. Ideális lehet, ha a téli hidegben kinn kell dolgoznunk, de közben a telefonunkon kapcsolatot kell tartanunk a kollégákkal.

 

6. Védősisak formájú stresszlevezető


Végezetül nem árt egy kis kikapcsolódás. Fontos, nemcsak a fizikai, de a mentális egészségünket is óvjuk, s erre ideális lehet ez a sisak formájú puha stresszlevezető, mellyel kiengedhetjük magunkból a fáradt gőzt.
 

Ezek az eszközök megvédenek minket az esetleges veszélytől, és egy dizájnos emblémáztatással még jól is fognak kinézni, hirdetve ezzel cégünket.

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(60 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
4 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
7 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
3 hónapja
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
7 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
5 hónapja
Korrekt gyors gyártás. Profi cég!