0036 1 232 4246   Kívánságlista

6 reklámajándék, mely praktikus és biztonságos egyben

Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása.

Vannak kifejezetten olyan munkák, ahol elengedhetetlen, hogy a munkáltatók biztosítsák a munkavállalók számára a biztonságot. Ilyen lehet például egy építkezésen való részvétel, vagy raktárban való feladat ellátása. Fontos, hogy biztonságos munkaruhát és egyéb kiegészítőket válasszunk annak érdekében, hogy saját testi épségünknek, és a munkatársainkét, meg tudjuk óvni.

 

1. Fényvisszaverő biztonsági mellény




Ez az élénk színű mellény tökéletesen alkalmas akár építőmunkások, akár raktári dolgozók számára. Az ezüst csík, fényvisszaverő anyagból készült, így éjszaka és még más időjárási tényezők mellett, mint a köd vagy az eső, kiválóan látható lesz, így elkerülve az esetleges balesetet.

 

2. Nagy teljesítményű zseblámpa




Mindig jó, ha tartunk magunknál munka közben egy zseblámpát, hiszen éjszaka, vagy az eldugott, sötét helyek megvilágítására igazán alkalmas. Így megvédjük magunkat attól a veszélytől, hogy a rossz fényviszonyok közti területen, esetleg nem vennénk észre valamit, és balesetet szenvednénk. Ezek a kicsi zseblámpák praktikusan hordozhatóak az övszerszámunkon, vagy akár zsebben is.

 

3. Füldugó




A munkálatok nagy zajában egy kis csendre vágyunk? Nincs is alkalmasabb ebben az esetben a füldugók használatánál, melyek csökkentik a zajt, így védik a fülünket is a halláskárosodástól.

 

4. Védőszemüveg


Rengeteg iparágban fontos szerepet tölt be a védőszemüveg használata, hiszen így tudjuk szemünket megóvni az esetlegesen felcsapódó veszélyes anyagoktól. Munkában, de akár otthon is igazán alkalmas lehet barkácsolás közben a fűrészpor, vagy egyéb törmelék elkerülése érdekében.

 

5. Kesztyű




Ez nem csak melegen tartja a kezet, de igazán praktikus is, hiszen érintőképernyős ujjaival, anélkül tudjuk használni okoskészülékünket, hogy levennék a kesztyűt. Ideális lehet, ha a téli hidegben kinn kell dolgoznunk, de közben a telefonunkon kapcsolatot kell tartanunk a kollégákkal.

 

6. Védősisak formájú stresszlevezető


Végezetül nem árt egy kis kikapcsolódás. Fontos, nemcsak a fizikai, de a mentális egészségünket is óvjuk, s erre ideális lehet ez a sisak formájú puha stresszlevezető, mellyel kiengedhetjük magunkból a fáradt gőzt.
 

Ezek az eszközök megvédenek minket az esetleges veszélytől, és egy dizájnos emblémáztatással még jól is fognak kinézni, hirdetve ezzel cégünket.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!