0036 1 232 4246   Kívánságlista

Szeretné különlegessé tenni autóját?

Legyen szó akár céges vagy személyes autóról bárki könnyedén szebbé varázsolhatja járművét. Cégünk autó matrica nyomtatással is foglalkozik, sőt szívesen állunk rendelkezésére a grafikai munkák elkészítésében is. Az autó matricáknak többféle változata létezik.

Tegye egyedivé autóját, matricázza fel!


Legyen szó akár céges vagy személyes autóról bárki könnyedén szebbé varázsolhatja járművét. Cégünk autó matrica nyomtatással is foglalkozik, sőt szívesen állunk rendelkezésére a grafikai munkák elkészítésében is. Fokozott figyelmet szentelünk a minőségre, ezért fénykép minőségű matricát állítunk elő, amire garanciát is vállalunk. Mivel a matrica anyaga fényes vinyl, ez még inkább látványossá teszi a megjeleníteni kívánt anyagot. Nem csak a karosszériára helyezhetünk fel matricát, hanem az autó szélvédőjére is. Ezáltal megvédhetjük az autóban lévő személyeket és tárgyakat az erős napsugaraktól. 

Ha jó minőségű autó matricát szeretne készíttetni, kedvező áron, forduljon hozzánk. 25 m2 feletti rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot. Ha autója külső hibáit szeretné előnyére változtatni, akkor a legjobb megoldás egy autómatrica. Ezzel az egyszerű megoldással nemcsak tetszetőssé teheti autóját, de a pénztárcáját is megkíméli a fényezéssel járó költségektől, nem beszélve az ezzel járó idő és fáradtságról.
 

Miért ajánljuk az autódekoráció?


Az autómatrica nem csak optikailag változtatja meg az autó külsejét, de remek reklámhordozónak is bizonyul. A vágott fóliából készített matrica alkalmas feliratok, telefonszámok elkészítésére is. A felhelyezése nagyon egyszerű, nem szükséges szakemberhez fordulnia. Csak megszerkeszti elképzelését, mi pedig kinyomtatjuk. 

Ha nem boldogul a grafikai anyaggal, mi ebben is tudunk segíteni. Közkedvelt és egyben legelterjedtebb formája a vágott matrica, ami által céglogókat, feliratokat helyezhetünk az autóra. Ezzel látványossá, változatossá tehetjük autónkat. 

A fényezéssel ellentétben olcsó és gyors, sőt olyan színeket is kaphatunk, amit fényezéssel nem, vagy pedig nagyon drágán érhetünk el. Az üvegfóliák nemcsak szebbé varázsolják az autót, hanem megvédik a hőtől. Mivel gátolják az autóba való belátást, ezért értékeinket is megvédik, sérülés esetén pedig a szilánkosodást is megakadályozzák.


Egyedi autót szeretne?... ne bízza a véletlenre!

https://www.profi-reklam.hu/autodekor-autofolia

     
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(94 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
az elmúlt héten
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hete
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Bence Burik
Bence Burik
egy hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Csaba Kislőrincz
Csaba Kislőrincz
egy hónapja
A rendelés teljes folyamata alatt folyamatos tájékoztatás a rendelés állapotáról. Felmerülő kérdésekre gyors, szakszerű válaszok. A megrendelés gyors teljesítése.
Khaled Hassan
Khaled Hassan
egy hete
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.