0036 1 232 4246   Kívánságlista

Szeretné különlegessé tenni autóját?

Legyen szó akár céges vagy személyes autóról bárki könnyedén szebbé varázsolhatja járművét. Cégünk autó matrica nyomtatással is foglalkozik, sőt szívesen állunk rendelkezésére a grafikai munkák elkészítésében is. Az autó matricáknak többféle változata létezik.

Tegye egyedivé autóját, matricázza fel!


Legyen szó akár céges vagy személyes autóról bárki könnyedén szebbé varázsolhatja járművét. Cégünk autó matrica nyomtatással is foglalkozik, sőt szívesen állunk rendelkezésére a grafikai munkák elkészítésében is. Fokozott figyelmet szentelünk a minőségre, ezért fénykép minőségű matricát állítunk elő, amire garanciát is vállalunk. Mivel a matrica anyaga fényes vinyl, ez még inkább látványossá teszi a megjeleníteni kívánt anyagot. Nem csak a karosszériára helyezhetünk fel matricát, hanem az autó szélvédőjére is. Ezáltal megvédhetjük az autóban lévő személyeket és tárgyakat az erős napsugaraktól. 

Ha jó minőségű autó matricát szeretne készíttetni, kedvező áron, forduljon hozzánk. 25 m2 feletti rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot. Ha autója külső hibáit szeretné előnyére változtatni, akkor a legjobb megoldás egy autómatrica. Ezzel az egyszerű megoldással nemcsak tetszetőssé teheti autóját, de a pénztárcáját is megkíméli a fényezéssel járó költségektől, nem beszélve az ezzel járó idő és fáradtságról.
 

Miért ajánljuk az autódekoráció?


Az autómatrica nem csak optikailag változtatja meg az autó külsejét, de remek reklámhordozónak is bizonyul. A vágott fóliából készített matrica alkalmas feliratok, telefonszámok elkészítésére is. A felhelyezése nagyon egyszerű, nem szükséges szakemberhez fordulnia. Csak megszerkeszti elképzelését, mi pedig kinyomtatjuk. 

Ha nem boldogul a grafikai anyaggal, mi ebben is tudunk segíteni. Közkedvelt és egyben legelterjedtebb formája a vágott matrica, ami által céglogókat, feliratokat helyezhetünk az autóra. Ezzel látványossá, változatossá tehetjük autónkat. 

A fényezéssel ellentétben olcsó és gyors, sőt olyan színeket is kaphatunk, amit fényezéssel nem, vagy pedig nagyon drágán érhetünk el. Az üvegfóliák nemcsak szebbé varázsolják az autót, hanem megvédik a hőtől. Mivel gátolják az autóba való belátást, ezért értékeinket is megvédik, sérülés esetén pedig a szilánkosodást is megakadályozzák.


Egyedi autót szeretne?... ne bízza a véletlenre!

https://www.profi-reklam.hu/autodekor-autofolia

     
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."