0036 1 232 4246   Kívánságlista

A fólia nyomtatás két nagyszerű formája

Az öntapadós fólia nyomtatás a legpraktikusabb dekorációs és reklámforma. Többféle felhasználási lehetősége van. Két legnagyszerűbb formája a one way vision lyukacsos ablakfólia és a padlómatrica.

A fólia nyomtatás két nagyszerű formája


Az öntapadós fólia nyomtatás a legpraktikusabb dekorációs és reklámforma. Többféle felhasználási lehetősége van. Két legnagyszerűbb formája a one way vision lyukacsos ablakfólia és a padlómatrica.

A one way vision lyukacsos ablakfóliának három előnye is van. Akár díszítéskén tesszük fel az ablakra, akár reklám céllal, nagyon dekoratív. Mivel a felülete perforált, vagyis apró lyukakkal van ellátva fényáteresztő tulajdonsága is van. Ráadásul belülről kifelé biztosítja a szabad kilátást, kintről viszont nem lehet belátni, csak a nyomtatott grafika látható.



A one way vision fólia mára jól bevált és egyre nagyobb teret hódít a reklámhordozó és díszítő elemek világában. A kis és nagyméretű üvegfelületek dekorálásár szolgáló lyukacsos felületű fólia nemcsak kiváló hirdető felület, de a kíváncsi szemektől is megvéd. Nevéből adódóan a fólián keresztül a sötétebb környezetbe nem lehet belátni.

A one way vision fólia egy perforált üvegfólia, amely a hátoldalán fekete színű. A perforált ablakfóliát elsősorban kirakat dekorációnak használják, ahol fontos, hogy ki lehessen látni. Előfordul gépjárművek oldal és hátsó ablakán is. Felhelyezése házilag is megoldható, azonban az esetleges anyagsérülések elkerülése végett javasoljuk a szakember felkérését.

A padlómatrica egyre inkább elterjedt öntapadós fólia tipus. Elsősorban beltéri használatra ajánlatos például üzletekben egy-egy termék reklámozására, vagy segítségként a vásárlók tájékoztatására, de használható irodákban, sőt otthon is. Laminálással is rendelhető, ami lényegesen meghosszabbítja a fólia élettartamát, mivel az időjárási viszonyoknak is jobban ellenáll.






 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!