0036 1 232 4246   Kívánságlista

Hajtogatott szórólap – milyen területeken alkalmazhatóak?

Ha a hagyományos szórólapnál kicsit eltérőbbre vágyunk, a hajtogatott szórólap ideális választás lehet. Figyelemfelkeltő, izgalmas és érdekes. Nagyobb eséllyel tartunk meg egy ilyen jellegű szórólapot, mint az egyszerűbb társait. Vannak bizonyos helyzetek, amikor célszerűbb hajtogatott szórólapot választani.

Milyen területeken alkalmazhatóak?

Ha a hagyományos szórólapnál kicsit eltérőbbre vágyunk, a hajtogatott szórólap ideális választás lehet. Figyelemfelkeltő, izgalmas és érdekes. Nagyobb eséllyel tartunk meg egy ilyen jellegű szórólapot, mint az egyszerűbb társait. Vannak bizonyos helyzetek, amikor célszerűbb hajtogatott szórólapot választani. Például ha több információt szeretnénk megjeleníteni, akkor sokkal praktikusabb lehet.Többféle hajtásfajta közül is választhatunk:
 
  • 1x hajtva

  • leporelló

  • göngyölt

  • paralel


Az alábbi méretekben népszerűek a hajtott szórólapok:
 
  • A5

  • A4

  • LA4

  • 105 x 105 mm

  • 120 x 120 mm

  • 210 x 75 mm


100g-os vékony papírtól kezdve egészen a 300g-os vastag papírig van bőven kínálat, melyek közül választhatunk.

Íme néhány kiváló ötlet, milyen esetben érdemes hajtott szórólapot alkalmazni:
 

Szezonális menü


Vannak olyan éttermek, ahol szezononként változás történik a menüben, vagy esetleg különleges alkalmakkor rendeződik át a kínálat, mint például karácsonykor, vagy húsvétkor. Egyszerű, és költséghatékony megoldás lehet ilyen esetekben a hajtogatott szórólap, melyet akár kemény, vastag papírral és laminált réteggel is kérhetünk, így tartóssá téve a menüt. Minden oldalnak meglehet a maga dizájnja, s az ételek és italok kínálatát is kényelmesen el lehet rajta helyezni, anélkül, hogy egybe folyna a szöveg. Ráadásul praktikus, hogy összecsukható, így nem foglal nagy helyet, de mégis sok mindent fel lehet rajta tűntetni.
 

Esküvői meghívó


Talán elsőre furcsának tűnik, hogy hajtogatott szórólapot esküvői meghívóként alkalmazzunk, de igazából egy gyönyörű dizájnnal, és egy megható szöveggel felejthetetlenné tudjuk varázsolni. Mutatóssá tehetjük csipkével vagy szalaggal díszítve egy szép borítékba belerakva.
 

Árlista


Bármit is árulunk, egy árlista mindig jól jöhet. Így könnyedén tudjuk az árakat ismertetni a vevőkkel, és ha mi magunk is gondba kerülnénk hirtelen egy árral illetően ez a hajtott szórólap igazán jó segítség lesz a számunkra. Minden fontos információt feltűntethetünk benne, így minden egy helyen lesz, amire csak szükségünk van nekünk és az ügyfeleknek.


 

Értékesítés és promóció


Üzletekben jellemző az A5-ös szórólap használata, de ezt akár kicsit feldobhatjuk a hajtott szórólapos verzióval. Több mindent fel tudunk rajta tűntetni, az ügyfelek is jobban bele tudnak mélyedni, s egy jó grafikai megjelenés még inkább vonzani fogja a tekintetüket, így nagyobb eséllyel fognak vásárolni nálunk.
 

Allergének feltűntetése


Ha ételekkel foglalkozunk, akkor fontos, valamilyen módon feltűntessük az allergénekre vonatkozó információkat. Napjainkban eleve elég jellemző már a mogyoró-, tej-, tojás allergia és a többi, valamint a laktóz, glutén és egyéb érzékenység, melyekre oda kell figyelnünk. Egy hajtott szórólap kiválóan alkalmas lehet erre a célra. Minden fontos tényezőt 
 

Eseménybrosúra


Ideális választás lehet egy rendezvény népszerűsítésére. Bármilyen kiállításról, expóról vagy megnyitóról legyen szó hasznos lehet számunkra a hajtott szórólap. Mivel kihajtható, és összecsukható így nem foglal el sok helyet, de mégis fel tudunk rá tűntetni minden fontos információt, amire szükségünk van az esemény ismertetéséhez. 
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(54 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
egy hete
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Aron Lantos
Aron Lantos
7 hónapja
Gyors, pontos, minőségi!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
3 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
az elmúlt héten
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
3 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd