0036 1 232 4246   Kívánságlista

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pólót az emblémázáshoz? 4 pólómárka, mellyel garantált a siker

Akár egyenruhaként szeretnénk használni, akár árulni, fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen pólót választunk a megszemélyesítéshez. Gyakran jobban lefoglal minket maga a cég felépítése, a weboldal dizájnja, a márkaépítés és a marketing, így elsiklunk e mellett a tényező mellett.
Akár egyenruhaként szeretnénk használni, akár árulni, fontos odafigyelnünk arra, hogy milyen pólót választunk a megszemélyesítéshez. Gyakran jobban lefoglal minket maga a cég felépítése, a weboldal dizájnja, a márkaépítés és a marketing, így elsiklunk e mellett a tényező mellett.Nagyon fontos, hogy a megfelelő pólót válasszuk ki nemcsak minőségben, hanem stílusban is. Emiatt nem árt, ha körülnézünk a póló piacon, hiszen a különböző márkák különböző stílusokat fognak kínálni, és mindegyik típus más-más tulajdonságokkal rendelkezik, például súllyal, puhasággal, illeszkedéssel, és még nyomtatási minőség terén is eltérőek lehetnek. Fontos, ne csak a költségvetés alapján döntsünk, hanem tényleg olyan felsőt válasszunk, ami megfelel az elvárásainknak. Lehet egy póló olcsó, de ha rossz a minősége, akkor csak kidobott pénz lesz az ablakon.

Rengeteg ruházati márka létezik, például:
 
 • Gildan

 • Kariban

 • Anvil

 • Sol’s

 • Henbury

 • Skinnifit

 • Finden + Hales


Most ezek közül nézzünk meg 4 fajta pólót, melyek jó választások lehetnek pólónyomtatás esetén.
 

Gildan Premium Cotton
A Gildan napjaink egyik legnépszerűbb ruhagyártó cége. Számtalan pólófajta közül lehet választani, temérdek színben, és méretek terén is bőséges a kínálat.
A Gildan Premium Cotton póló ideális választás lehet, ha minőségi nyomtatot és pólót szeretnénk. A nehézsúlyú pamut póló színes verziója 185 g-os a , a fehér  pedig 180 g-os. 21 színben kapható, s van, amelyik árnyalatból akár 4XL-ig is kaphatunk pólót.

A 100% gyűrűs fonású pamut kiváló minőségű anyagot biztosít a digitális-, vagy szitanyomás számára. Nemcsak, hogy szép végeredményt fogunk kapni, de tartósat is.

Az extra súly miatt magasabb árfekvésre kell számítani, de az garantált, ha emellett a póló mellett döntünk, nem fog minket csalódás érni.

Néhány Gildan Premium Cotton póló kínálatunkból:

PREMIUM COTTON® ADULT T-SHIRT
PREMIUM COTTON® LADIES' DOUBLE PIQUÉ POLO
PREMIUM COTTON® ADULT DOUBLE PIQUÉ POLO

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha prémium minőségű felsőt szeretnénk

 • ha nagy színválasztékot és méreteket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • 100% vastagabb, pamut pólót akarunk

 

Sol’s Regent
Ez a fajta póló 100% fésült pamutból készül, bordás nyakrésszel, és karcsúsított fazonnal. A Sol’s Regent pólói garantáltan jó választás digitális- vagy szitanyomáshoz. Amennyiben jó minőséget akarunk elérni, akkor bátran ajánljuk ezt a felsőt!

Színek terén is bőven válogathatunk, akár 43 féle árnyalat közül is a sötét lilától kezdve egészen a fuksziáig. Méretek terén is van lehetőség a választásra XS és 4XL között. Létezik belőle férfi, és női póló, valamint unisex, és gyermek, így minden korosztályra kiterjed a kínálata. Ráadásul árban is igazán kedvező, így ha minőségi, de megfizethető pólót szeretnénk, akkor ez az ideális választás.

Néhány Sol’s Regent póló a kínálatunkból:

SOL'S REGENT FIT - MEN’S ROUND NECK CLOSE FITTING T-SHIRT
SOL'S REGENT WOMEN - ROUND COLLAR T-SHIRT
SOL'S REGENT KIDS - ROUND NECK T-SHIRT

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha közepes minőségű felsőt szeretnénk

 • ha nagy színválasztékot és méreteket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • megfizethető felsőt akarunk

 

Kariban Organic Cotton
A Kariban az ismertebb pólómárkák közé tartozik, kiváló minősége és kínálata miatt. Ez a fajta felső 100% organikus pamutból készül, V-nyakú és kereknyakú verzióban is kapható. Remek választás ez a fajta felső is, ha meg akarjuk személyesíteni a pólót, akár legyen szó a jól bevált szitanyomásról, vagy a digitális nyomtatásról egy bonyolultabb grafika esetén.

Színek terén kisebb a választási lehetőség, 11 féle árnyalatot kínál. Ha rikító színekre vágyunk, nem ez a márka, amit mi keresünk, de ha egyszerű, letisztult, visszafogott színt keresünk, akkor megtaláltuk az ideális felsőt. Férfiak esetén S-től a 3XL-ig vannak a méretek, a női pólóknál pedig XS-től 2XL-ig.

Néhány Kariban Organic Cotton a kínálatunkból:

MEN'S ORGANIC COTTON V-NECK T-SHIRT
LADIES’ ORGANIC COTTON CREW NECK T-SHIRT
KIDS' ORGANIC COTTON SHORT SLEEVE T-SHIRT

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha minőségi, organikus felsőt szeretnénk

 • ha visszafogott, elegáns színeket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 

Anvil Double Piqué
Ezt a fajta pólót akkor ajánljuk igazán, ha egyenruhaként szeretnék felhasználni, hiszen galléros megjelenése miatt ahhoz a legideálisabb. Nehézsúlyú (210g/m2) 100%-os gyűrűs fonású fésült pamut póló, mely nyomtatásra és hímzésre is igazán alkalmas.

Férfi verzióban 6 színben kapható S-től a 2XL-ig, míg a női 17 féle színben, és méretek terén pedig ugyanúgy S-től 2XL-ig van a piacon. Kiváló választás, ha megfizethető, igényes egyenruhát szeretnénk!

Néhány Anvil Double Pigué póló a kínálatunkból:
 
ADULT DOUBLE PIQUÉ POLO
WOMEN’S DOUBLE PIQUÉ POLO

Érdemes ezt a fajta pólót választani:
 
 • ha megfizethető felsőt szeretnénk

 • ha visszafogott, elegáns színeket keresünk

 • kiváló nyomtatási minőségre vágyunk

 • ha kifejezetten egyenruhaként szeretnénk használni


 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!