0036 1 232 4246   Kívánságlista

Honnan tudhatjuk, milyen táblafajtát érdemes használni?

Mikor üzletünkhöz táblát akarunk csináltatni, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Fontos, a dizájn, a méret, az elhelyezkedés, valamint hogy milyen anyagból készüljön. A nagy táblaválasztékban néha nem a legegyszerűbb eldönteni, pontosan mire is van szükségünk. Fontos a megfelelő anyag, és élettartam.

Honnan tudhatjuk, milyen táblafajtát érdemes használni?Mikor üzletünkhöz táblát akarunk csináltatni, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Fontos, a dizájn, a méret, az elhelyezkedés, valamint hogy milyen anyagból készüljön. A nagy táblaválasztékban néha nem a legegyszerűbb eldönteni, pontosan mire is van szükségünk. Fontos a megfelelő anyag, és élettartam.

Most vegyünk át néhány anyagtípust, melyek segíthetnek eldönteni, mire is van szükségünk:

 

PVC tábla


Ahogy a nevében is benne van, PVC habból készül, mely sima felülettel rendelkezik, és a leggyakrabban használt vastagsága a 3 és az 5 mm, de ezenkívül akár 8 és 10 mm-es méretben is kapható, igénytől függően. Kültéri és beltéri használatra is igazán alkalmasak. Ez az egyik legnépszerűbb táblatípus, s kiváló választás lehet például üzletek, vendéglátóhelyek esetén.


 

Anyaga könnyedsége miatt akár még más területeken is felhasználható. Egyedi formára is lehet vágni, így alkalmas lehet akár promóciós célokra selfie keret gyanánt, de így akár még egyedibbé is tehetjük üzletünket egy különleges formájú táblával.

 

Csiszolt alumínium tábla
 

Ez abban az esetben javallott, amikor tartós kültéri táblára van szükségünk. Például hirdetőtáblaként az autópálya mellett.
 

Könnyű, de mégis erős és tartós anyag, emiatt a magasabb árkategóriába tartozik a PVC táblához képest. Nem hajlik meg, és vízálló, kiválóan ellenáll az időjárási tényezőknek. A felülete a táblának szálcsiszolt/ezüstöt, amire csak az üzlet nevét nyomtatva, igazán egyedi, elegáns hatást érhetünk el az ezüstmetál felületnek köszönhetően.
 

Nívósabb kinézete miatt igazán jó megoldás lehet recepciós táblaként, vagy akár éttermek, vagy irányjelzőkként.

 

Festett alumínium tábla
 

A festett és csiszolt alumínium tábla között annyi különbség van, az elsőnek sima, festett felülete van, míg a másodiknak nem. Ugyanúgy egy könnyű, masszív anyag, ami kiválóan alkalmas kültéri használatra.


 

Üzletek homlokzatához, hirdetésekhez kiválóan alkalmas lehet. Ha hosszú évekre tervezünk előre, akkor az alumínium lehet a legjobb megoldás, tartóssága miatt.

 

Correx tábla
 

Ez a fajta tábla szintén tartós anyagból készül, melynek apró csatornái vannak, így lehetséges a hajlítani, vagy összehajtani. Beltéri és kültéri használatra is remek választás lehet. Vastagsága 3,5 mm.
 

Összecsukható jellege miatt nagy népszerűségnek örved az kiskereskedelmi-, és az ingatlan üzletek körében reklámtábla gyanánt.

 

Plexi tábla
 

A plexi tábla is igazán nagy népszerűségnek örved az utóbbi időben. Elegáns kinézete miatt előszeretettel használják szépségszalonok, recepciók, ügyvédi irodák esetén, és a többi. Két fajtája van a fehér és az átlátszó. A táblák vastagsága 3 és 5 mm.


 

Annak érdekében, még igényesebb legyen a tábla kinézete kihelyezéskor, külön plexihez való távolságtartókkal szokták rögzíteni, így növelve a szép összképet.

 

Karton tábla
 

A karton tábla beltéri használatra alkalmas. Könnyű és költséghatékony reklámeszköz, melyet a falra szerelve, vagy a mennyezetről lógatva igazán egyedi hatást tud kölcsönözni a helyiségnek. Mint a PVC táblánál, itt is bármilyen formára és méretre lehet vágni a karton táblát, csak a fantáziánk szabhat határt.
 

Egy időszakos akció, vagy termék hirdetésére kiváló választás lehet a kartontábla, mely olcsó és egyszerű módja a reklámozásnak.

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(71 értékelés)

Edit Sándor
Edit Sándor
egy hete
Elégedettek voltunk mindennel. Szállítás, kommunikáció, ár. Fogunk még rendelni ebben biztos vagyok.
Tímea Váradi
Tímea Váradi
egy hete
Szuper a tábla, teljesen meg vagyok elégedve a Profireklám munkájával. És nagyon kedvezőek az áraik!
Gábor Jobban
Gábor Jobban
5 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Andrea Kissné Braun
Andrea Kissné Braun
2 hete
Tökéletes munka!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
8 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.