0036 1 232 4246   Kívánságlista

Honnan tudhatjuk, milyen táblafajtát érdemes használni?

Mikor üzletünkhöz táblát akarunk csináltatni, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Fontos a dizájn, a méret, az elhelyezés, valamint hogy milyen anyagból készüljön és milyen időtartamra tervezzük. Néha nem könnyű eldönteni, hogy milyet szeretnénk. Ebben a cikkben ismertetünk néhány szempontot.

Honnan tudhatjuk, milyen táblafajtát érdemes használni?



Mikor üzletünkhöz táblát akarunk csináltatni, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Fontos a dizájn, a méret, az elhelyezés, valamint hogy milyen anyagból készüljön és milyen időtartamra tervezzük.

Most vegyünk át néhány anyagtípust, melyek segíthetnek eldönteni, mire is van szükségünk:

 

PVC tábla


Ahogy a nevében is benne van, PVC habból készül, mely sima felülettel rendelkezik, és a leggyakrabban használt vastagsága a 3 és az 5 mm, de ezenkívül akár 8 és 10 mm-es méretben is kapható, igénytől függően. Kültéri és beltéri használatra is igazán alkalmasak. Ez az egyik legnépszerűbb táblatípus, s kiváló választás lehet például üzletek, vendéglátóhelyek esetén.


 

Anyaga könnyedsége miatt akár még más területeken is felhasználható. Egyedi formára is lehet vágni, így alkalmas lehet akár promóciós célokra selfie keret gyanánt, de így akár még egyedibbé is tehetjük üzletünket egy különleges formájú táblával.

 

Csiszolt alumínium tábla
 

Ez abban az esetben javallott, amikor tartós kültéri táblára van szükségünk. Például hirdetőtáblaként az autópálya mellett.
 

Könnyű, de mégis erős és tartós anyag, emiatt a magasabb árkategóriába tartozik a PVC táblához képest. Nem hajlik meg, és vízálló, kiválóan ellenáll az időjárási tényezőknek. A felülete a táblának szálcsiszolt/ezüstöt, amire csak az üzlet nevét nyomtatva, igazán egyedi, elegáns hatást érhetünk el az ezüstmetál felületnek köszönhetően.


 

Festett alumínium tábla
 

A festett és csiszolt alumínium tábla között annyi különbség van, az elsőnek sima, festett felülete van, míg a másodiknak nem. Ugyanúgy egy könnyű, masszív anyag, ami kiválóan alkalmas kültéri használatra.


 

Üzletek homlokzatához, hirdetésekhez kiválóan alkalmas lehet. Ha hosszú évekre tervezünk előre, akkor az alumínium lehet a legjobb megoldás, tartóssága miatt.

 

Correx tábla
 

Ez a fajta tábla szintén tartós anyagból készül, melynek apró csatornái vannak, így lehetséges a hajlítani, vagy összehajtani. Beltéri és kültéri használatra is remek választás lehet. Vastagsága 3,5 mm.
 

Összecsukható jellege miatt nagy népszerűségnek örved az kiskereskedelmi-, és az ingatlan üzletek körében reklámtábla gyanánt.

 

Plexi tábla
 

A plexi tábla is igazán nagy népszerűségnek örved az utóbbi időben. Elegáns kinézete miatt előszeretettel használják szépségszalonok, recepciók, ügyvédi irodák esetén, és a többi. Két fajtája van a fehér és az átlátszó. A táblák vastagsága 3 és 5 mm.


 

Annak érdekében, még igényesebb legyen a tábla kinézete kihelyezéskor, külön plexihez való távolságtartókkal szokták rögzíteni, így növelve a szép összképet.

 

Karton tábla
 

A karton tábla beltéri használatra alkalmas. Könnyű és költséghatékony reklámeszköz, melyet a falra szerelve, vagy a mennyezetről lógatva igazán egyedi hatást tud kölcsönözni a helyiségnek. Mint a PVC táblánál, itt is bármilyen formára és méretre lehet vágni a karton táblát, csak a fantáziánk szabhat határt.
 

Egy időszakos akció, vagy termék hirdetésére kiváló választás lehet a kartontábla, mely olcsó és egyszerű módja a reklámozásnak.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.