0036 1 232 4246   Kívánságlista

Minőségi matrica készítés és kihelyezés egyedi megoldások!

Különböző formákban, színekkel és tetszőleges példányszámban lehet előállítani. Igény szerint lehet papír alapú, matt, félfényes és fényes felületű vagy vinyl (műanyag) alapú. Szeretne matricákat készíttetni jó minőségben, jó áron, reklámozva cégjét vagy éppen egyedivé varázsolva lakását?

Matrica készítés kedvező áron, kihelyezés országszerte.
 

Szeretne matricákat tervezni jó minőségben?Nem kell mást tenni, mint egy jó grafikát tervezni és elküldeni nekünk vagy ha nem sikerül megtervezni a matricát, akkor mi segítünk. Érdemes ellátogatni weboldalunkra, ahol folyamatos akciókkal várjuk a nyomtatni kívánó magánszemélyeket és cégeket egyaránt. Akár egyedivé, akár egységessé szeretné tenni használati tárgyait, egy jól megtervezett matrica segíthet ebben.

A megrendelt matricákat bárhova elszállítjuk, legyen az az ország bármelyik terén. Mivel ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre is. Ennek érdekében a legmodernebb típusú Roland nyomda géppel dolgozunk és egy prémium minőségű digitális UV nyomtatóval. Ezekkel egyedülálló nyomtatási minőséget érünk el.

Weboldalunkon ízelítőt talál legújabb munkáinkról, amelyekhez referenciaképeket is talál. Matricákat több féle színben és formában lehet rendelni. Egész évben kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket, sőt 10m2 feletti rendelés esetén egyedi árajánlatot tudunk biztosítani.
 

A matrica kivitelezése:


Rendeljen most matricákat és mi előállítjuk fotó minőségben, hat hónapos garanciával. Felhasználási területe igen széles körű. Lehet használni dossziék, mappák, iratrendezők és egyéb irodai- illetve iskolai eszközök megjelölésére.

A papír alapú matricák matt, fényes és félfényes változatban is elkészíthetők. Szolgáltatásaink között a falmatrica lehetőséget is megtalálhatja, ami segítségével egyedivé varázsolhatja a lakását. A matrica készülhet vinyl vagyis műanyag felületre, mely lehetőséget ad arra, hogy könnyen le lehessen mosni.

Legyen szó lakás- vagy irodadekorálásról a legpraktikusabb módszer, hiszen bármilyen felületre ragasztható a matrica. Kívánsága szerint többféle anyagra lehet nyomtatni: fényes, matt és félfényes papír, különböző vastagságban, fényes vinyl, átlátszó, illetve fényvisszaverő anyagra. A matricák egyik különleges típusa a mágnesmatrica. Bár a hagyományos matricáktól eltérően csak fém felületekre lehet felhelyezni, előnye viszont az, hogy könnyen eltávolítható és áthelyezhető.


Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(60 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
4 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
7 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
3 hónapja
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
7 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
5 hónapja
Korrekt gyors gyártás. Profi cég!