0036 1 232 4246   Kívánságlista

Minőségi matrica készítés és kihelyezés egyedi megoldások!

Különböző formákban, színekkel és tetszőleges példányszámban lehet előállítani. Igény szerint lehet papír alapú, matt, félfényes és fényes felületű vagy vinyl (műanyag) alapú. Szeretne matricákat készíttetni jó minőségben, jó áron, reklámozva cégjét vagy éppen egyedivé varázsolva lakását?

Matrica készítés kedvező áron, kihelyezés országszerte.
 

Szeretne matricákat tervezni jó minőségben?Nem kell mást tenni, mint egy jó grafikát tervezni és elküldeni nekünk vagy ha nem sikerül megtervezni a matricát, akkor mi segítünk. Érdemes ellátogatni weboldalunkra, ahol folyamatos akciókkal várjuk a nyomtatni kívánó magánszemélyeket és cégeket egyaránt. Akár egyedivé, akár egységessé szeretné tenni használati tárgyait, egy jól megtervezett matrica segíthet ebben.

A megrendelt matricákat bárhova elszállítjuk, legyen az az ország bármelyik terén. Mivel ügyfeleink elégedettsége fontos számunkra nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre is. Ennek érdekében a legmodernebb típusú Roland nyomda géppel dolgozunk és egy prémium minőségű digitális UV nyomtatóval. Ezekkel egyedülálló nyomtatási minőséget érünk el.

Weboldalunkon ízelítőt talál legújabb munkáinkról, amelyekhez referenciaképeket is talál. Matricákat több féle színben és formában lehet rendelni. Egész évben kedvező árakkal várjuk ügyfeleinket, sőt 10m2 feletti rendelés esetén egyedi árajánlatot tudunk biztosítani.
 

A matrica kivitelezése:


Rendeljen most matricákat és mi előállítjuk fotó minőségben, hat hónapos garanciával. Felhasználási területe igen széles körű. Lehet használni dossziék, mappák, iratrendezők és egyéb irodai- illetve iskolai eszközök megjelölésére.

A papír alapú matricák matt, fényes és félfényes változatban is elkészíthetők. Szolgáltatásaink között a falmatrica lehetőséget is megtalálhatja, ami segítségével egyedivé varázsolhatja a lakását. A matrica készülhet vinyl vagyis műanyag felületre, mely lehetőséget ad arra, hogy könnyen le lehessen mosni.

Legyen szó lakás- vagy irodadekorálásról a legpraktikusabb módszer, hiszen bármilyen felületre ragasztható a matrica. Kívánsága szerint többféle anyagra lehet nyomtatni: fényes, matt és félfényes papír, különböző vastagságban, fényes vinyl, átlátszó, illetve fényvisszaverő anyagra. A matricák egyik különleges típusa a mágnesmatrica. Bár a hagyományos matricáktól eltérően csak fém felületekre lehet felhelyezni, előnye viszont az, hogy könnyen eltávolítható és áthelyezhető.


Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(117 értékelés)

Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
3 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Erika Totu
Erika Totu
egy hete
Nagyon segítőkész csapat csodaszép kivitelezés pontos gyors gyártás mindenkinek ajánlom
Bence Burik
Bence Burik
4 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Kata Nagy
Kata Nagy
2 hónapja
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!