0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért érdemes az egyedi hímzés mellett dönteni?

Az egyedi hímzés, nemcsak, hogy minőségi, hanem esztétikailag is sokat számít, és egy plusz értéket fog adni a cégünknek. Így könnyebben beazonosíthatóak leszünk, és ki fogunk tűnni a vetélytársaink közül. Az ilyen hímzett munka-, és egyenruhák még inkább egységessé fogják tenni cégünk arculatát, és megbízhatóságot fogunk tükrözni.

Az egyedi hímzés, nemcsak, hogy minőségi, hanem esztétikailag is sokat számít, és egy plusz értéket fog adni a cégünknek. Így könnyebben beazonosíthatóak leszünk, és ki fogunk tűnni a vetélytársaink közül. A hímzett munkaruha, és egyenruhák még inkább egységessé fogják tenni cégünk arculatát, és megbízhatóságot fogunk tükrözni.
 

Márkánk népszerűsítésének szempontjából ez egy igazán jó taktika, hiszen a hímzett egyenruhák anélkül beszélnek, hogy meg kellene szólalniuk, és segítenek kivívni cégünk iránt a tiszteletet, a jó hírnevünket terjesztik így. Az alkalmazottak így nemcsak munkatársak lesznek, hanem egy csapat, melyeket egy cél vezérel, és egységesen dolgoznak.


 

Nézzünk most meg néhány szempontot, miért is érdemes az egyedi hímzés mellett dönteni:
 

Ingyen reklám
 

Tény és való, amikor elkészíttetjük, fizetnünk kell érte, viszont utána már nem jár plusz költségekkel, és mégis sokkal több hasznot fogunk tapasztalni. A hímzett egyenruha olyan, akár egy „sétáló” hirdetés. Bárki, aki meglátja, egyből a cégünkre fog asszociálni, és akár egy expón, konferencián, vagy kiállításon is jó beszélgetéskezdeményező lehet, hiszen az alkalmazott viselni fogja ott.
 

Természetesen nemcsak ingekre szoktak hímezni, bár talán ez az egyik leggyakoribb, hiszen maga az ing egy elegánsabb ruhadarab, ami egy hímzéssel társítva még inkább kifinomulttá válik. Ezenkívül lehet akár kabátot, pulóvert, sapkát, stb., megszemélyesíteni. Ezeket akár csapatépítő rendezvényeken is hordhatják a munkatársak, de vannak olyan munkahelyek is, ahol egy pulóver hímezve praktikusabb lehet, mint egy ing.
 

Az egyedi hímzéssel ellátott egyenruha sokkal figyelemfelkeltőbb, mintha csak egy sima inget viselnének az alkalmazottak. Tudat alatt hamarabb fognak megjegyezni minket, és így az ingyen reklám sokkal gyorsabban célt fog érni, mintha nem alkalmaztunk volna hímzést.
 

Professzionális megjelenés
 

Ahogy már volt róla részben szó, a hímzett logónak köszönhetően az egyenruha igényességet és minőséget fog tükrözni, így egy sokkal professzionálisabb összképet fogunk mutatni a vállalkozásunkról. A cég még inkább egységessége fog válni tőle, és megbízhatóságot fog sugározni magából.
 

Így ha szeretnénk, a cégünket igényes megjelenés jellemezze, akkor jó választás lehet a hímzés, hiszen ezzel a presztízsünkön fogunk emelni. Valljuk be, mi is szívesebben megbízunk egy olyan vállalatban, amelyen látjuk azt, hogy tényleg egy egységes gépezetként működik az egész, minden alkalmazottat beleértve.


 

Logó személyre szabása
 

Az egyedi hímzésű ruhákkal a logónk még inkább ismert lesz, és ki fog tűnni a többiek közül. Azt viszont figyelembe kell vennünk, nem lehet minden logót hímezni, vagyis vannak olyan opciók, amiken alakítanunk kell annak érdekében, hogy meg tudjuk személyesíteni. Például színátmenetes logót nem lehet hímezni, ennél egy a logóban domináns színt kell kiválasztanunk, amit lehet hímezni. Vagy az is előfordulhat, a színes logónkat csak egy színnel szeretnénk az egyenruhán viszont látni. Függ a ruha színétől is, hogy milyen árnyalat passzolhat hozzá. Ilyenkor jó, ha személyre szabjuk a logót, hogy megfelelően passzoljon a kiválasztott ruhadarabhoz, de a márka arculatától se térjen el.
 

Lehetőségek széles skálája
 

Elsősorban ha egyedi hímzésre gondolunk, akkor az ingek, és a pólók jutnak eszünkben. Azonban azt sem szabad elfelejtenünk, megszemélyesítés terén sokkal több lehetőségünk van ezeknél. Feldobhatjuk alkalmazottaink egyenruháját plusz kiegészítőkkel, például hímzett táskákkal, hátizsákokkal, pulóverekkel, zoknikkal, kabátokkal és a többi.
 

Népszerűsíti a márkát
 

Nem kötelező csak a logónkat feltüntetni az egyenruhán, akár a cég bizonyos adatait is megjeleníthetjük, amellyel fel tudják venni velünk a kapcsolatot (e-mail cím, weboldal, stb.). Ezzel megkönnyíthetjük, hogy a jelenlegi, vagy a potenciális ügyfelek figyelmét felkeltsük, arra késztetve őket, hozzánk forduljanak, ha szükségek lenne az adott szolgáltatásra, vagy termékekre.


 

Amennyiben a vállalatunk rendezvényt szervez, akkor azzal megkönnyítjük az ügyfelek dolgát, ha az alkalmazottak egyedi, hímzett egyenruhát viselnek, hiszen így ki fognak tűnni a tömegből. Manapság már éttermek, klubok elengedhetetlen kelléke az egységes egyenruha, így észre fogják venni a személyzetet egyszerűen. Ráadásul még inkább hivatalosabbnak, komolyabbnak fogunk tűnni vele, akik nemcsak egységesek, de megbízhatóak is.
 

Minőségi és tartós
 

Nem csak, hogy minőségi megjelenést kölcsönöz a ruhának, hanem strapabíró is, ellenáll mindenféle mosási módnak, szövettisztítónak, vagy esetleg az időjárási körülményeknek. Akár több évig is jó állapotba marad a hímzés anélkül, hogy fakulni, vagy foszlani kezdene. Ezzel ellentétben a szita-, vagy digitális nyomtatásnál az idő haladtával, és a mosástól egy idő után a nyomat halványulni kezd.
 

Alkalmazottak megelégedettségét növeli
 

Ha az egyenruhát egyedi hímzéssel látjuk el cégünk logójával és az alkalmazott nevével, akkor ezzel neki is örömet okozhatunk, növelni fogja az önbizalmát, és büszkeséggel töltheti el, hogy az adott vállalatnál dolgozik. Így arra fog késztetést érezni, hogy minél jobban dolgozzon, és szeretni fogja, amit csinál.


 

Láthattuk, számos pozitív előnye van annak, ha a hímzés mellett döntünk. Mielőtt belevágnánk, gondoljuk át, mik a vállalat igényei, mit szeretnénk sugározni magunkból. Így mindenképpen egy igazán szemet gyönyörködtető hímzett egyenruhát hozhatunk létre!

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!