0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért érdemes világító táblát használni?

Napjainkban igencsak nagy népszerűségnek örvendek a világító, LED táblák, melyek nemcsak feltűnőek, de igazán mutatósak is. Felkelti az emberek érdeklődését, növeli a forgalmat, és még hangulatot is áraszt magából. Üzletünk fontos vizuális elemévé is válhat.
Napjainkban igencsak nagy népszerűségnek örvendek a világító, LED táblák, melyek nemcsak feltűnőek, de igazán mutatósak is. Felkelti az emberek érdeklődését, növeli a forgalmat, és még hangulatot is áraszt magából. Üzletünk fontos vizuális elemévé is válhat.

Nincs megkötés, milyen tematikájú cégnek áll jól, hanem bármilyen vállalkozás használhatja. Akár olyan kis cégek is melyeknek nincsen költségvetése reklámozáshoz. Ha befektetnek egy világítótáblába, akkor ezzel hatékonyan tudják népszerűsíteni az üzletet.Könnyebben megjegyezhetővé tesz a LED-es világítótábla, és egyfajta igényességet közvetíteni a járókelők felé, így szimpatikusabbá fog válni a vállalkozásunk.

A teljesség igénye nélkül, íme, pár érv a világítótáblák mellett:
 

Fényes


Az egyik nagy előnye a LED tábláknak, hogy éjjel-nappal jól lehet látni őket. Mivel világítanak, és fényesebbek, mint egy sima reklámtábla, így sokkal nagyobb figyelmet kapnak, és messzebbről is jól látható.
 

Költséghatékony


Tény és való, nem olcsó mulatság beruházni egy LED világító reklámtáblára, viszont még így is költséghatékony, hiszen hosszú távon megtérül. Nem fogyaszt sok energiát, és kevés karbantartást igényel.
 

Tartós


A LED egyik nagy előnye, hogy a hagyományos táblákhoz képest tartósabb, több ideig üzemel hibátlanul. Kevés javítást és karbantartást igényel. Az időjárási körülmények közt is derekasan helytáll.
 

Vonzó megjelenés


Egy jó dizájnnal ötvözve sokkal vonzóbb megjelenést fog nyújtani, mintha csak pusztán szavak lennének. Sokkal kivánatosabbá teszi az üzletet, növeli az esztétikai vonzerejét. Emiatt is használják előszeretttel plázákban, nyilvános helyeken, bevásárlóközpontokban, stb.


 

Takarékos energiafogyasztás


A LED-del működő táblák egyik fő pozitívum a kisebb áramfogyasztás. A 2-4-szer kevesebb áramot fogyaszt, mint a neon-, vagy izzólámpákkal működő világítótáblák.
 

Feltűnő


A LED-es világítótáblák már messziről jól észrevehetőek. Káprázatos megjelenésükkel könnyedén felhívják magukra a figyelmet, gyorsan és könnyedén kommunikál az arra járókkal, így továbbítva az információkat üzletünkről.
 

Emlékezetes


Viszonylag hamar képesek vagyunk elfelejteni, amit a hagyományos reklámozás által látunk (pl. reklámok, nyomtatott hirdetések). Emiatt is jó választás a LED-es világítótábla, hiszen feltűnőek, hosszabb ideig emlékeznek rájuk, mivel eltérőek, mint a többi reklámeszköz.Láthatjuk a LED világító reklámtábláknak nagy hasznuk van. Nem csak szépek, de még praktikusak is. Kiváló reklámeszköz üzletünk népszerűsítéséhez.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.9
(131 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
az elmúlt héten
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Péter Tátrai
Péter Tátrai
4 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
4 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Bence Burik
Bence Burik
5 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
3 hónapja
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.