0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért érdemes világító táblát használni?

Napjainkban igencsak nagy népszerűségnek örvendek a világító, LED táblák, melyek nemcsak feltűnőek, de igazán mutatósak is. Felkelti az emberek érdeklődését, növeli a forgalmat, és még hangulatot is áraszt magából. Üzletünk fontos vizuális elemévé is válhat.
Napjainkban igencsak nagy népszerűségnek örvendek a világító, LED táblák, melyek nemcsak feltűnőek, de igazán mutatósak is. Felkelti az emberek érdeklődését, növeli a forgalmat, és még hangulatot is áraszt magából. Üzletünk fontos vizuális elemévé is válhat.

Nincs megkötés, milyen tematikájú cégnek áll jól, hanem bármilyen vállalkozás használhatja. Akár olyan kis cégek is melyeknek nincsen költségvetése reklámozáshoz. Ha befektetnek egy világítótáblába, akkor ezzel hatékonyan tudják népszerűsíteni az üzletet.



Könnyebben megjegyezhetővé tesz a LED-es világítótábla, és egyfajta igényességet közvetíteni a járókelők felé, így szimpatikusabbá fog válni a vállalkozásunk.

A teljesség igénye nélkül, íme, pár érv a világítótáblák mellett:
 

Fényes


Az egyik nagy előnye a LED tábláknak, hogy éjjel-nappal jól lehet látni őket. Mivel világítanak, és fényesebbek, mint egy sima reklámtábla, így sokkal nagyobb figyelmet kapnak, és messzebbről is jól látható.
 

Költséghatékony


Tény és való, nem olcsó mulatság beruházni egy LED világító reklámtáblára, viszont még így is költséghatékony, hiszen hosszú távon megtérül. Nem fogyaszt sok energiát, és kevés karbantartást igényel.
 

Tartós


A LED egyik nagy előnye, hogy a hagyományos táblákhoz képest tartósabb, több ideig üzemel hibátlanul. Kevés javítást és karbantartást igényel. Az időjárási körülmények közt is derekasan helytáll.
 

Vonzó megjelenés


Egy jó dizájnnal ötvözve sokkal vonzóbb megjelenést fog nyújtani, mintha csak pusztán szavak lennének. Sokkal kivánatosabbá teszi az üzletet, növeli az esztétikai vonzerejét. Emiatt is használják előszeretttel plázákban, nyilvános helyeken, bevásárlóközpontokban, stb.


 

Takarékos energiafogyasztás


A LED-del működő táblák egyik fő pozitívum a kisebb áramfogyasztás. A 2-4-szer kevesebb áramot fogyaszt, mint a neon-, vagy izzólámpákkal működő világítótáblák.
 

Feltűnő


A LED-es világítótáblák már messziről jól észrevehetőek. Káprázatos megjelenésükkel könnyedén felhívják magukra a figyelmet, gyorsan és könnyedén kommunikál az arra járókkal, így továbbítva az információkat üzletünkről.
 

Emlékezetes


Viszonylag hamar képesek vagyunk elfelejteni, amit a hagyományos reklámozás által látunk (pl. reklámok, nyomtatott hirdetések). Emiatt is jó választás a LED-es világítótábla, hiszen feltűnőek, hosszabb ideig emlékeznek rájuk, mivel eltérőek, mint a többi reklámeszköz.



Láthatjuk a LED világító reklámtábláknak nagy hasznuk van. Nem csak szépek, de még praktikusak is. Kiváló reklámeszköz üzletünk népszerűsítéséhez.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)