0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért hasznos marketing eszköz a jegyzettömb?

A jegyzettömböket nem lehet összehasonlítani másfajta marketing eszközökkel, mert nemcsak, hogy reklámozzák a cégünket, hanem ezenkívül még más funkcióval is szolgál, ami kiemeli társai közül. Nagyobb eséllyel fogják megtartani ezt az eszközt a praktikussága miatt, hiszen ideális arra, hogy gyors jegyzeteket írjanak le rá.

A jegyzettömböket nem lehet összehasonlítani másfajta marketing eszközökkel, mert nemcsak, hogy reklámozzák a cégünket, hanem ezenkívül még más funkcióval is szolgál, ami kiemeli társai közül. Nagyobb eséllyel fogják megtartani ezt az eszközt a praktikussága miatt, hiszen ideális arra, hogy gyors jegyzeteket írjanak le rá. Ezzel ellentétben egy szórólapot hamar kidobnak, hiszen külön nincsen funkciója, csak információt tartalmaz.


 

Többek között a fenti okok miatt nem mindegy, hogy a célközönség miként fog tekinteni a jegyzettömbünkre. Fontos, hogy képviselje a márkánkat, olyan elemeket tartalmazzon, amelyekből egyértelművé válik, hogy kik is vagyunk és nem tévesztenek össze mással.
 

A márka arculatának felhasználása

 

Minden márkának megvannak a saját egyedi ismertető jelei, amitől nyilvánvalóvá válik, hogy melyik céget is képviseli. A színösszeállítás, a betűtípus, logó és a grafikai elemek általában az egész vállalkozás arculatában egységesek. Ha ezeket használjuk fel minden marketingeszköz megszemélyesítésénél, akkor ezzel egy harmonikus céget fogunk mutatni a nyilvánosság felé.
 

Egyedi, és kreatív
 

A jegyzettömbökön általában olyan adatokat kell feltüntetni, amelyek segítségével felvehetik velünk a kapcsolatot. Ilyen például az e-mail cím, a cég címe és a telefonszám. Nem feltétlenül kell ragaszkodni az általános sémákhoz, akár kreatív módon is megtervezhetjük a jegyzettömböket, melyek így marketing téren csakis előnnyel fognak járni.
 

Marketingcsomag fontos eleme

 

Ha expón, kiállításon vagyunk vagy prezentációt tartunk az ügyfelek számára, akkor érdemes meglepni őket egy marketingcsomaggal, mely jegyzettömböt is tartalmaz. Amennyire fontosak a névjegykártyák, a prospektusok vagy a megszemélyesített tollak, ugyanannyira lényeges elemei a csomagnak a jegyzettömbök is, hiszen ez lesz az az eszköz, amelyre tudnak az ügyfelek jegyzetelni az előadás során és így még jobban tudnak összpontosítani az elhangzottakra.



 

Használjuk mi magunk is a jegyzettömböket
 

Ne csak terjesszük, hanem bátran használjuk a jegyzettömböket mi is, hiszen ez az egyik legjobb reklámozási módja a termékeknek. Ha mi magunk használjuk, az már egy pozitív jel az ügyfelek felé, hogy csakis jó termék lehet. Úgyhogy ne csak beszéljünk róla, hanem mutassuk is meg, mennyire érdemes alkalmazni a jegyzettömböt. Útközben is hasznos lehet, hiszen így ha eszünkbe jut valami, vagy egy fontos információt kell lejegyeznünk, akkor azonnal kéznél van. Hiába uralják a mai világot az elektronikai eszközök, a jegyzettömb hasznosságát nem tudták csorbítani.
 

Ami még lényeges, ne a legolcsóbb anyagokból készítsük el a jegyzettömbünket, hanem figyeljünk oda, hogy kiváló minőségű anyagokból készüljön, hogy vonzó legyen a szemnek és sokáig tartós legyen. Ez alapján is véleményt alkotnak a cégünkről, ezért nem mindegy, hogy milyen anyagokat választunk a készítéséhez. Legyünk körültekintőek, és igyekezzünk minőségi terméket létrehozni.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)