0036 1 232 4246   Kívánságlista

Miért lehet előnyös marketing szempontból a strandzászló?

Napjainkban a digitális-, és közösségi média hatására, egyre többen válasszák ezeket a platformokat hirdetés gyanánt, és egyre kevesebb a hagyományos marketing technika. Viszont ez nem jelenti azt, teljesen leáldozóban van a marketingeszközök kora, hiszen vannak olyan darabok, melyek kihagyhatatlanok, és nagy népszerűségnek örvendenek a mai napig.

Napjainkban a digitális-, és közösségi média hatására, egyre többen válasszák ezeket a platformokat hirdetés gyanánt, és egyre kevesebb a hagyományos marketing technika. Viszont ez nem jelenti azt, teljesen leáldozóban van a marketingeszközök kora, hiszen vannak olyan darabok, melyek kihagyhatatlanok, és nagy népszerűségnek örvendenek a mai napig. Az egyedi strandzászlókat előszeretettel választják a cégek, könnyű kihelyezésük és látványos megjelenésük miatt.


 

A standzászlók kiválón alkalmasak számtalan esemény hirdetésére, például márka, üzlet, termék, szolgáltatás vagy valamilyen rendezvény népszerűsítésére, ráadásul bárhol kihelyezhető, akár az üzlet előtt, fesztiválon, kiállításon, bevásárlóközpontban, bármilyen szabadtéri esemény, és beltéren is.
 

Figyelemfelkeltő, vonzza a tekintetet, és nem csak amiatt, mert a szélben szinte táncot jár, hanem mert esztétikus, kiválóan lehet rajta grafikát megjeleníteni. Manapság igazán népszerű reklámeszköz, az alábbi szempontoknak köszönhetően:

 

Non-stop hirdetés
 

Akár a nap 24 órájában a hét minden napján kiválóan alkalmas a reklámozásra. Mindig napra kész, és látványos. Nincs meghatározott idősávja, mint például a digitális reklámozásnak, hanem addig hagyhatjuk kinn, ameddig akarjuk, anélkül, hogy plusz összeget kellene költenünk rá.
 

Költséghatékony

 

Ha megnézünk más reklámeszközöket is, láthatjuk, a strandzászló a legkedvezőbb árfekvésűek közé tartozik. Az ára kedvező, és több darabszám rendelése esetén még csökken is. Az élettartama ráadásul hosszú, akár évekig is kibírja a különböző időjárási körülmények között. Igazán kiváló reklámeszköz, melybe megéri befektetni!
 

Kis helyet foglal
 

Nem kell attól tartanunk, nem lesz hol tárolnunk, vagy hogy esetleg nem férnek el miatta az utcán. A strandzászló 60-80 cm széles lehet a kiválasztott mérettől függően, viszont csak néhány centiméter vastag, így helyigényt illetően igazán jó választás lehet, amennyiben feltűnő, de helytakarékos reklámeszközt szeretnénk. Nyüzsgő, nagyvárosba ideális lehet egy élénk grafikával megspékelve, még messziről is garantáltan jól látható lesz.


 

Egyszerű összeszerelés
 

Rendkívül könnyű a strandzászlót összeszerelni, nem kell hozzá külön szaktudás. A teleszkópos rúd általában 3 vagy 4 darabból áll, amiket csak össze kell illeszteni, és becsavarni, a zászlón található bújtató részbe pedig bele lehet utána húzni. Más reklámeszközökkel ellentétben itt nem kell semmit sem fúrni, vagy beszögelni. Pár perc alatt össze is lehet szerelni, amihez semmilyen szerszám nem szükséges.
 

Könnyedén hordozható
 

Mivel a teleszkópos rúd és maga a zászlóanyag nem nehéz, ezért könnyű cipelni, és szállítani. Személygépkocsiban bőven elfér, de akár tömegközlekedésen is egyszerűen tudjuk vinni, így bárhova el tudjuk szállítani, ahol csak szükségünk van rá, plusz energiabefektetés nélkül.
 

Strapabíró
 

Az egyedi strandzászló a különböző időjárás körülményekben is jól funkcionálnak. Legyen szó akár napsütéses időről, szélről, hóról vagy esőről, ezek a természeti elemek nem tudnak kárt tenni benne. Természetesen egy idő után az erős UV sugárzás miatt fakulni fog, de mire ez megtörténik általában több év is el szokott telni.
 

Kiváló befektetés
 

Mivel a strandzászlók hosszú évekig használhatóak ezért nem kell attól tartanunk, hogy évente le kelljen őket cserélni. Így nem kell rájuk újra és újra pénzt költeni, hanem egyszeri beruházásból évekig használhatóak lesznek. Kivéve akkor, ha új grafikát szeretnénk rá, mert a régi valamiért már nem aktuális. Ez esetben érdemes újat gyártatni. Utána ezeket is hosszú évekig használhatjuk, melyek az évek alatt szépen megtérülnek.


 

Színes egyéniség
 

Akár egyféle grafikát is nyomtathatunk több strandzászlóra, vagy lehet mindegyik eltérő, így éppen azt a zászlót fogjuk használni, amire szükségünk van, és a későbbiekben cserélhetjük a másikra. Amennyiben a kis költségvetésünk miatt, nem tudunk egyszerre több zászlóra is beruházni, így érdemes egy olyan zászlót csináltatnunk, amely több információt tartalmaz. Utána a későbbiekben válthatunk több zászlóra is, ha már megtehetjük, de arra figyeljünk oda, ne zsúfoljuk tele túl sok információval és grafikával, mert akkor a lényeg el fog veszni.
 

Grafika tervezés, és nyomtatás
 

Strandzászló esetén nem kell a realitás talaján maradnunk. Engedjük, hogy a képzeletünk szárnyaljon, és színes, egyedi, feltűnő grafikát tervezzünk, mely minden igényünknek megfelel. Az egyedi grafika és betűtípus segítségével hatékonyan fogjuk tudni átadni az információt az ügyfeleknek. Választhatunk többféle forma közül is: lehet akár csepp, cápa, és téglalap alakú is a zászló.
 

Vegyük figyelembe, a digitális nyomtatás általában CMYK-ban történik. Ha például RGB színkódban készítjük a grafikát, akkor számítunk kell nagyobb színbeli eltérésekre is a kézhez kapott zászlónál, ezért fontos, erre mindig figyeljünk oda, a nyomtatásnak megfelelő színkódban legyen a grafika.
 

A strandzászló tetejére sokszor a logó, vagy egy kép kerül, és alá függőlegesen, vagy vízszintesen kerül a szöveg. A lényeg kiemelve, nagyobb betűkkel, és a kevésbé fontos információk kisebb betűkkel. Egy színes, élénk háttérrel igazán megnyerő megjelenést tudunk neki biztosítani, mellyel garantált a siker.


 

Láthattuk, a strandzászló egy igazán egyedi, és költséghatékony reklámeszköz, amelybe akár csak egy darab esetén is, de megéri beruházni, mert különleges alakja miatt, a mai napig óriási népszerűségnek örvend.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!