0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyei vannak a világító tábláknak?

Napjainkban igazán nagy népszerűségnek örvendenek a világító táblák, ami nem csoda, hisz nemcsak divatosak, de egy plusz esztétikai vonzerőt is kölcsönöznek üzletünknek.
Napjainkban igazán nagy népszerűségnek örvendenek a világító táblák, ami nem csoda, hisz nemcsak divatosak, de egy plusz esztétikai vonzerőt is kölcsönöznek üzletünknek. Sokkal figyelemfelkeltőbbé teszik cégünket, mint a hagyományos táblák, és még éjszaka is jól látható lesz. A márkánk is sokkal szimpatikusabbá fog válni ezáltal, hiszen valljuk be, az emberek szívesebben választanak olyan üzletet, aminek a külsején is látszik, mennyi időt és energiát fektettek bele, mint egy rozoga, kopottas helyet. Ez egy biztosíték lehet a jó minőségre is akár.


 

Milyenek a hátulról megvilágított táblák?


Ennél a fajta világító táblánál a háttér van megvilágítva, legyen szó akár betűről, grafikáról, vagy belülről megvilágított tábláról.

Többféle gyártási technika is használható ennél a fajtánál, de a legelterjedtebb, amikor egy „dobozban” elől egy opál plexi tábla van elhelyezve, amire a grafika kerül, és e mögött található a LED-es mechanika, amely élettelivé varázsolja a táblát.

Az átlag fogyasztó legelőször általában ezeket a világító táblákat veszi észre, utána nézi meg alaposabban a kirakatot. A bevásárlóközpontokban található üzleteknél is jól megfigyelhető ez a fajta reklámeszköz, így már messziről észre lehet venni az adott márkát, és könnyebben magához vonzza a vevőket.

Mielőtt világító táblát szeretnénk, jó, ha az alábbi szempontokon elgondolkodunk:
 
  • Feltűnő: Kontrasztos, könnyen észrevehető, vagy inkább beleveszik a tucat táblák tömegébe?

  • Olvasható: Könnyedén el tudják olvasni a szöveget viszonylag gyorsan?

  • Érthető: Könnyedén be lehet azonosítani a világító tábla üzenetét és célját?


Természetesen, nem csak a bevásárlóközpontok üzletei használhatnak világító táblákat. Nem is gondolnánk, de rengeteg helyen lehet alkalmazni még őket.

Íme, a teljesség igénye nélkül néhány:
 
  • éttermek, kávézók

  • színházak, mozik

  • sportlétesítmények

  • vállalati logók

  • szabadtéri éjszakai rendezvények

  • szórakozóhelyek

  • szakkiállítások



 

Miért használjak világító táblát a vállalkozásomhoz?


Modern, és vonzó. Manapság fontos eszköz lehet a világtó tábla abban, hogy a vállalkozásunkat bemutassuk általánosságban. és a fogyasztók sokszor pár másodperc alatt döntenek az adott üzletről a látvány alapján. Emiatt elengedhetetlen a jó benyomás.

Nézzük meg néhány hasznát a világító tábláknak:
 
  • Tartós: Egy átlagos LED lámpatest kb. 30.000-50.000 órán keresztül képes folyamatosan világítani. Időjárásálló, minőségi anyagokból készül, mely hosszú évekig üzletünk ékköve lehet.

  • Költséghatékony: Tény és való, nem olcsó mulatság beruházni egy világító táblára, viszont azt mindenképpen el kell ismerni, hogy hosszútávon megtérül a belefektetett pénz. A LED eleve kevesebbet fogyaszt, mint a hagyományos izzójú világító táblák, így az áramfogyasztás is gazdaságosabb lesz.

  • Emlékezetes: Sokkal nagyobb az esélye, hogy megjegyzik üzletünket, ha rendelkezünk egy figyelemfelkeltő világító táblával.


Természetesen felmerülhetnek még kérdések, tényleg megéri-e, nincsenek-e hátulütői, és a többi, de ha egyszer az ember beruház egy világító táblára, garantáltan nem fogja megbánni.

Tény és való drágább egy világító tábla, mint egy sima reklámtábla. Talán elsőre elriaszt minket az ára, de ha alaposan végig gondoljuk, rájövünk, megéri. Egy világító tábla sokkal olvashatóbb, láthatóbb és nem lehet mással összekeverni.

Mivel a tábla LED-es, emiatt nem kell attól félnünk, idővel romlani fog a fény erőssége. Ezek az izzók nem tartalmaznak olyan izzószálakat, mint a hagyományos izzók. A fény nem fog elhalványulni, vagy pislákolni.

Felszerelésnél nem árt, ha rendelkezünk villanyszerelési ismeretekkel, de ha nem vagyunk magabiztosak a témában, akkor érdemes szakemberrel felhelyeztetni. Mint a hagyományos tábláknál itt is időnként, óvatosan letisztíthatjuk, hogy továbbra is minőségi kinézetet kölcsönözzön üzletünknek.


 

Mégis milyen előnyei vannak a világító táblának?


Ahogy már eddig is boncolgattuk, a világító táblák igazán hasznosak esztétika és reklám szempontjából. A hagyományos táblák nem képesek felvenni velük a versenyt. Nézzünk erre néhány indokot:
 
  • Esztétikus, minőségi megjelenés: A LED-es lámpáknak köszönhetően, egyenletes fényt bocsát ki magából, így tisztán, könnyedén olvashatóvá teszi a táblát akár közelről, akár távolról nézve is. Sokkal impozánsabb, mint egy sima tábla, és jóval nagyobb eséllyel lehet észrevenni.

  • Népszerűsíti a márkát: Ez is egy hasznos módja annak, hogy saját márkánkat megismertessük az emberekkel. A grafika készülhet azokkal a színekkel, amikkel a márkánk rendelkezi, ha van speciális betűtípusunk, akkor azt is használjuk, valamint a logónkat.

  • Legyőzi az időjárás kedvezőtlen körülményeit: A világító táblák akkor is igazán hasznosak, amikor az időjárás nem akar kedvezni nekünk. Éjszaka, vagy komor időben is kiemelkedik a tábla, valamint borongós napokon is jól láthatóak lesznek az ügyfelek számára, míg egy hagyományos tábla nem igazán tűnne ki. Ráadásul kifejezetten úgy vannak kialakítva ezek a világító táblák, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, így hosszú évekig tökéletesen tudnak funkcionálni.

  • Éjjel-nappal működik: Egyik nagy előnye a világító táblának az, hogy éjszaka és messziről is jól látszik. 24 órán keresztül fogja az üzletünket reklámozni a járókelők előtt, s így sokkal nagyobb lesz az esélye annak, hogy bevonzzuk magunkhoz az ügyfeleket.

  • Kitűnik a tömegből: Nem fog beleolvadni üzletünk a többi üzlet sűrűjébe, hanem fényes csillagként fog ragyogni, amit így sokkal többen fognak észrevenni.




Láthatjuk a világító tábláknak igazán sok haszna van, s üzletünk esztétikáját csak növelni fogjuk tudni, hogy úgy döntünk, mi magunk is beruházunk egy ilyen reklámeszközre.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)