0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyökkel jár a jegyzettömb?

Manapság már alig írunk kézzel, s mindent a számítógépen rögzítünk, emiatt elsőre nem tűnhet annyira fontosnak a jegyzettömb használata. Pedig marketing szempontból hatékony eszköz lehet, hiszen ezáltal is meg tudjuk magunkat ismertetetni az ügyfelekkel, jobban szem előtt leszünk.
Manapság már alig írunk kézzel, s mindent a telefonon vagy a számítógépen rögzítünk, emiatt elsőre nem tűnhet annyira fontosnak a jegyzettömb használata. Pedig marketing szempontból hatékony eszköz lehet, hiszen ezáltal is meg tudjuk magunkat ismertetetni az ügyfelekkel, jobban szem előtt leszünk.Több előnye is van, amikkel csak jól járhatunk:
 

Költséghatékony


Ezek az egyedi, személyre szabott jegyzettömbök az olcsóbb marketing termékek közé tartoznak, amik ráadásul a vállalkozásunkat előtérbe helyezik, az ügyfél, aki megkapta, nap, mint nap emlékezni fog a cégünkre. Érdemes minél több jegyzettömböt gyártatni, hiszen annál jobban megtérül az ára, és így nagyobb terünk lesz terjeszteni őket.
 

Személyre szabott


Nemcsak hogy költséghatékony eszköz a jegyzettömb, hanem testre szabható, az egyedi ízlésünk alapján tervezhetjük meg, amely hűen visszaadja a márka ismertető jegyeit. Rárakhatjuk a logót, és az elérhetőségeinket, akár halványan valamilyen grafikai elemet is, amivel még ízlésesebbé tesszük. A lap lehet sima, vonalas, és akár kockás is. Az enyvezés is többféle módon lehet, akár fenn, lenn vagy bal oldalt. Lyukasztva is lehet, vagy anélkül. A döntésben az a lényeges, vegyük figyelembe, melyik opció felel meg a legjobban a vállalkozásunknak.


 

Nagyszerű promóciós ajándék


Nincs olyan ember, aki ne szeretne ajándékot kapni. Ezt kihasználva jegyzettömböt adhatunk a meglévő, és leendő ügyfeleinknek szuvenírként, mellyel az értékelésünket fejezhetjük ki az irányukban. A jegyzettömbnek az a nagy előnye, hogy praktikus, bármikor jól jöhet akár otthon, vagy munkahelyen, mikor gyorsan le kell valamit írnunk, nehogy elfelejtsük. Az egyedi jegyzettömb egy kiváló ajándék, amellyel jó benyomást kelthetünk a meglévő, és leendő ügyfelekben.
 

Folyamatosan szem előtt van


Az egyedi jegyzettömb egyik legjobb prioritása az, hogy folyamatosan a köztudatban van, vagyis a célközönség folyton látja, valahányszor jegyzetelnie kell, így cégünk nem lesz egy könnyen elfelejtve.


 
Láthatjuk, ezek az előnyök igazán meggyőzőek lehetnek, hogy a jegyzettömb készítés mellett döntsünk, hiszen egyszerű, de praktikus ajándék, mellyel megörvendeztethetjük a meglévő és potenciális ügyfeleinket.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.9
(131 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
az elmúlt héten
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Péter Tátrai
Péter Tátrai
4 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
4 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Bence Burik
Bence Burik
5 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
3 hónapja
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.