0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyökkel jár a jegyzettömb?

Manapság már alig írunk kézzel, s mindent a számítógépen rögzítünk, emiatt elsőre nem tűnhet annyira fontosnak a jegyzettömb használata. Pedig marketing szempontból hatékony eszköz lehet, hiszen ezáltal is meg tudjuk magunkat ismertetetni az ügyfelekkel, jobban szem előtt leszünk.
Manapság már alig írunk kézzel, s mindent a telefonon vagy a számítógépen rögzítünk, emiatt elsőre nem tűnhet annyira fontosnak a jegyzettömb használata. Pedig marketing szempontból hatékony eszköz lehet, hiszen ezáltal is meg tudjuk magunkat ismertetetni az ügyfelekkel, jobban szem előtt leszünk.Több előnye is van, amikkel csak jól járhatunk:
 

Költséghatékony


Ezek az egyedi, személyre szabott jegyzettömbök az olcsóbb marketing termékek közé tartoznak, amik ráadásul a vállalkozásunkat előtérbe helyezik, az ügyfél, aki megkapta, nap, mint nap emlékezni fog a cégünkre. Érdemes minél több jegyzettömböt gyártatni, hiszen annál jobban megtérül az ára, és így nagyobb terünk lesz terjeszteni őket.
 

Személyre szabott


Nemcsak hogy költséghatékony eszköz a jegyzettömb, hanem testre szabható, az egyedi ízlésünk alapján tervezhetjük meg, amely hűen visszaadja a márka ismertető jegyeit. Rárakhatjuk a logót, és az elérhetőségeinket, akár halványan valamilyen grafikai elemet is, amivel még ízlésesebbé tesszük. A lap lehet sima, vonalas, és akár kockás is. Az enyvezés is többféle módon lehet, akár fenn, lenn vagy bal oldalt. Lyukasztva is lehet, vagy anélkül. A döntésben az a lényeges, vegyük figyelembe, melyik opció felel meg a legjobban a vállalkozásunknak.


 

Nagyszerű promóciós ajándék


Nincs olyan ember, aki ne szeretne ajándékot kapni. Ezt kihasználva jegyzettömböt adhatunk a meglévő, és leendő ügyfeleinknek szuvenírként, mellyel az értékelésünket fejezhetjük ki az irányukban. A jegyzettömbnek az a nagy előnye, hogy praktikus, bármikor jól jöhet akár otthon, vagy munkahelyen, mikor gyorsan le kell valamit írnunk, nehogy elfelejtsük. Az egyedi jegyzettömb egy kiváló ajándék, amellyel jó benyomást kelthetünk a meglévő, és leendő ügyfelekben.
 

Folyamatosan szem előtt van


Az egyedi jegyzettömb egyik legjobb prioritása az, hogy folyamatosan a köztudatban van, vagyis a célközönség folyton látja, valahányszor jegyzetelnie kell, így cégünk nem lesz egy könnyen elfelejtve.


 
Láthatjuk, ezek az előnyök igazán meggyőzőek lehetnek, hogy a jegyzettömb készítés mellett döntsünk, hiszen egyszerű, de praktikus ajándék, mellyel megörvendeztethetjük a meglévő és potenciális ügyfeleinket.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(110 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
3 hete
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Edina Nagy
Edina Nagy
3 hete
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
egy hónapja
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Péter Tátrai
Péter Tátrai
egy hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
egy hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.