0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyökkel rendelkezik a megállító tábla?

A megállító táblák igazán népszerűek, és úton-útszélen látni szoktunk egyet-egyet. Nem hiába szeretik őket használni a vállalkozások, hiszen könnyen kihelyezhetőek, mozgathatók és viszonylag költséghatékony reklámeszközök.

A megállító táblák igazán népszerűek, és úton-útszélen látni szoktunk egyet-egyet. Nem hiába szeretik őket használni a vállalkozások, hiszen könnyen kihelyezhetőek, mozgathatók és viszonylag költséghatékony reklámeszközök.
 

Viszonylag nem egy fiatal hirdetési forma, de mégis napjainkig töretlen népszerűségnek örvend. Tartós, strapabíró és ellenáll az időjárási körülményeknek. Ideálisak beltéri és kültéri használatra egyaránt. Nem igényel szaktudást a kihelyezése, és ha nincs szükségünk rá, akkor egyszerűen összecsukhatjuk.
 

A megállító tábla hatékony eszköz, hiszen az utcára kihelyezve az üzletünk elé, igazán vonzó látványt fog nyújtani. Egy megfelelő grafikával, és szöveggel szemet gyönyörködtető látványt fog nyújtani, és a járókelőket arra fogja ösztönözni, hogy betérjenek üzletünkbe.


 

Nézzünk meg pár meggyőző érvet, miért is hasznos reklámeszköz a megállító tábla:
 

Utcai reklám

 

Gyakran használják forgalmas utcákban lévő üzletek saját maguk előtt, így még inkább fel tudják hívni magukra a járókelők figyelmét. Például éttermek, kávézók előszeretettel használják, kiemelve akár a napi akciókat, vagy menüket, esetleg egy speciális ajánlatot. De akár beltéren is alkalmazhatjuk, például üdvözletet, vagy valamilyen kedves, elismerő üzenetet jelenítve meg rajta, mellyel növelni fogjuk az ügyfélbarát hangulatot.
 

Hordozható reklám
 

Mivel nincs közvetlen helyhez kötve, ezért lehetővé teszi, hogy olyan területet célozzunk meg vele, ahol sok ember megfordul. Például egy adott utcát, vagy épületet is kiválaszthatunk, ahol tudjuk, hogy a célközönség gyakran jár arra, így arra fogjuk őket ösztönözni, hogy látogassanak meg minket, akár az ebédszünetben, akár egy ebédre ha étterem vagyunk, vagy egyéb szolgáltatásra, amit kínálunk.
 

Költséghatékony
 

Mint minden reklámeszköz, a megállító tábla is anyagi költségekkel lát. Ennek ellenére érdemes rá beruháznunk akár kis-, vagy nagyvállalat vagyunk, hiszen idővel a befektetett pénz megtérül a megfelelő marketing mellett. Akár ha csak egy megállító táblát veszünk is, praktikus, hiszen, ha később változik a megjeleníteni kívánt hirdetés, akkor csak a plakátot kell újra elkészíttetni, ami valljuk be azért olcsóbb, mintha egy egész megállító táblát kellene újra megvennünk.


 

Promóciós cél
 

Kiválóan alkalmas arra, hogy az utcán elhaladó ügyfeleket tájékoztassa az üzletünkben lévő éppen aktuális ajánlatokról. Így minél többen fognak róla tudomást szerezni, mivel foglalkozunk, és milyen akcióink vannak jelenleg. Ezzel egy sokkal barátibb és ügyfélközpontúbb vállalkozást tudunk kialakítani.
 

Emellett fontos, hogy az információkat úgy jelenítsük meg a plakáton, hogy az mutatós és feltűnő legyen. Nem kell túl sok szöveg rá, csak az ami nagyon lényeges, és nem árt egy figyelemfelkeltő kép vagy grafika sem. Ezáltal arra fogjuk az embereket ösztönözni, hogy betérjenek hozzánk, élve, az akció nyújtotta lehetőségekkel.
 

Láthatjuk, a megállító tábla egy igazán hasznos reklámeszköz, ami utcai reklámozáshoz kiválóan alkalmas, és praktikus megoldás!

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!