0036 1 232 4246   Kívánságlista

Hogyan válasszunk Gildán pólót? 6 fajta póló típus útmutató a gyors döntéshez.

A Gildan a világ legismertebb gyártói és forgalmazói közé tartozik a minőségi ruhák piacán, mint például pólók, sportingek, vagy polárfelsők esetén. Több mint 143 féle színben, és 119 stílusban kínálja ruházatait, így a piac egyik legnagyobb választékával rendelkezik.


A Gildan a világ legismertebb gyártói és forgalmazói közé tartozik a minőségi ruhák piacán, mint például pólók, sportingek, vagy polárfelsők esetén. Több mint 143 féle színben, és 119 stílusban kínálja ruházatait, így a piac egyik legnagyobb választékával rendelkezik. Méretek terén is igazán széleskörű, hiszen unisex, nők, fiatalok, és kisgyermekekre való ruhadarabokat is értékesít, így az egész család igényeit kielégíti.

Kiváló választás a Gildan termékei, amennyiben nyomtatni, vagy hímeztetni szeretnénk rá, de megszemélyesítés nélkül is bártan ajánljuk. Megfizethető és minőségi a kínálata, mely biztosan nem fog csalódást okozni.

Pólók terén összesen 6 különböző stílussal rendelkezik a Gildan márka:
 
  • SoftStyle

  • DryBlend

  • Ultra Cotton

  • Heavy Cotton

  • Hammer

  • Performance


Nézzük meg egyenként, hogy ezek a stílusok mit foglalnak magukban!
 

Gildan SoftStyle




A SoftStyle könnyed pamut anyagból készül, és formailag modernebb, testhez igazodó. A legnépszerűbb pólótípusok közé tartozik kényelmessége miatt, ami a 100%-os fonott pamutnak köszönhető. Gyűrűs fonással készül, ami azt jelenti a pamut fonal sokkal simább és hosszabb, mint általában. Valamint olyan fonási folyamaton megy keresztül, amitől puha és egyenesek lesznek bizonyos szálak. Emiatt a hagyományos pamut pólókhoz képest sokkal simábbak, erősebbek lesz, de emiatt valamennyire az áruk is drágul.

A Gildan SoftStyle kiváló választás azok számára, akik céges pólót szeretnének, vagy vállalkozásuk fő célja az egyedi, nyomtatott felsők árusítása. Anyaga kiválóan alkalmas szitanyomásra.

Ezenkívül szinte minden méretben elérhető, legyen szó, akár férfiakról, nőkről, fiatalokról, kisgyermekekről, és csecsemőkről. Felnőtt méretekben az XS-től akár az 5XL-ig választhatunk méretet, természetesen ez függ az adott típustól is. A pólók körülbelül 60 színben kaphatóak, ami egy igazán széles választékot jelent. Ezenkívül van rövid ujjú, v-nyakú, hosszú ujjú, és ujjatlan verzió is belőlük.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Digitális nyomtatás

  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás


Néhány népszerű SoftStyle póló:
   

Gildan DryBlend




A DryBlend pólók a hagyományos 50% pamutból és 50% poliészterből készülnek, melynek nedvességelvezető tulajdonsága miatt, kifejezetten kényelmes ruhadarabok, hiszen így egész nap élvezhetjük, hogy az anyag száraz marad és hűvös marad. A puha pamut anyagot, tartós, színtartó poliészterrel keverik, így megkapva az optimális minőséget. 50/50-es aránya miatt, biztosak lehetünk benne, hogy mindkét anyag a maximálisat fogja nyújtani.

Igazán alkalmas ez a fajta póló, kemény munka esetén, vagy akár sportoláshoz. Ez az egyik legfelkapottabb 50/50-es polipamut póló, amelyet még egyedibbé tehetünk egy logóval megszemélyesítve.

Választhatunk rövid ujjú, hosszú ujjú, zsebes, vagy galléros pólók közül, méreteit tekintve pedig férfiakra, nőkre és fiatalokra egyaránt van, a maguknak tetsző színben, melyből több mint 40 féle árnyalat van.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Hímzés

  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás


Néhány népszerű DryBlend póló:
   

Gildan Ultra Cotton




Az Ultra Cotton egy nehézsúlyú, 100%-os klasszikus pamut póló. Kiválóan alkalmas a mindennapi viseletre. Az anyagának köszönhető a póló megőrzi a puhaságát, és amiatt sem kell aggódnunk, mosás következtében esetleg a felső összemenne.

Remek választás amennyiben szitanyomást, vagy hímzést szeretnénk a pólóra. Ezenkívül többféle stílusban is kapható, mint például rövid ujjú, hosszú ujjú, vagy zsebes. Női pólók esetén is széles kínálattal rendelkezik, valamint fiataloknak szánt típus is van belőle. Igazán széles színpalettával rendelkezik, hiszen több mint 60 szín közül választhatunk.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Hímzés

  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás


Néhány népszerű Ultra Cotton póló:
 


Gildan Heavy Cotton




Ez a fajta pólót már könnyebb szövet jellemzi. 100%-os gyűrűs fonású pamutból készül, ami mosás után is megtartja a méretét.

Az Ultra Cotton-hoz képest a Heavy Cotton könnyedebb. Az Ultra Cotton viszont kissé lágyabb anyag, mivel a pamut vastagabb, és nehezebb, emiatt szorosabban fonódik. Ráadásul még a címkéjük is különböző, így biztosak lehetünk benne, véletlenül sem keverjük össze őket. Az Ultra Cotton szatén címkével rendelkezik, ezzel szemben a Heavy Cotton téphető címkével. A Heavy Cotton méretek tekintetében S és 3XL között mozog, míg az Ultra Cotton S és 5XL.

Ennél a fajtánál is választhatunk rövid ujjút, hosszú ujjút, v-nyakút, vagy akár galléros verziót. Minden korosztálynak, nemtől függetlenül vannak kiváló típusok ebben a fajtában is. Színválaszték megint csak igazán nagy, hiszen több mint 70 szín közül választhatunk.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Digitális nyomtatás

  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás


Néhány népszerű Heavy Cotton póló:
   

Gildan Hammer




Klasszikus, kényelmes szabású, pamut anyagból fésült, gyűrűs fonással készült póló. A legújabb Gildan Hammer kollekció a klasszikust a modern megjelenéssel keveri, így egy kiváló összképet adva a ruhadaraboknak. A pamut anyag igazán puha, és kellemes, sima tapintású.

Több mint 30 szín közül lehet választani. Ezenkívül van rövid ujjú, hosszú ujjú, zsebes, és ifjúsági póló is.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Digitális nyomtatás

  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás

  • Hímzés


Néhány népszerű Hammer póló:
   

Gildan Performance




A Gildan Performance sima atlétikai pólók, melyek nedvességelvezető technológiával rendelkeznek, így kiválóan alkalmasak edzésre. 100%-os poliészer jersey kötött anyagból készülnek, és antimikrobiális tulajdonságokkal rendelkezik. Azoknak is bátran ajánljuk, akik rendszeresen keményebb edzéseket szoktak végezni, hiszen ez a póló megkönnyíti, hogy a legtöbbet tudják kihozni a teljesítményükből, és emellett még jól is nézzenek ki.

Van belőle rövid ujjú, hosszú ujjú verzió is, melyből férfiak, nők és fiatalok is választhatnak. Több, mint 20 szín van ennél a típusnál, így itt is van egy bő kínálat.

Ajánlott nyomtatási technikák:
 
  • Szitanyomás

  • Transzfernyomás

  • Hímzés


Néhány népszerű Performance póló:
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.