0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen felhasználási módjai vannak a kínáló pultnak?

Minden vállalkozás törekszik arra, hogy a marketingje kiemelkedjen a versenytársai közül. Egyedi legyen, figyelemfelkeltő és könnyen azonosítható a márkával. Emiatt fontos, hogy minden egyes reklámeszköz, amit használunk, tükrözze a cégünk egyéniségét, beleértve a kínáló pultot is.
Minden vállalkozás törekszik arra, hogy a marketingje kiemelkedjen a versenytársai közül. Egyedi legyen, figyelemfelkeltő és könnyen azonosítható a márkával. Emiatt fontos, hogy minden egyes reklámeszköz, amit használunk, tükrözze a cégünk egyéniségét, beleértve a kínáló pultot is.

A kínáló pult már egy régóta használt eszköz, de ez nem jelenti azt, hogy elavult lenne, hiszen egy jó marketing stratégiával igazán értékes lehet. Nem csak arra alkalmas, hogy mobil boltként funkcionáljon, hanem akár arra is tudjuk vele ösztönözni a potenciális ügyfeleket, hogy odajöjjenek hozzánk, így minél többet megtudva a cégünkről.

Az a titok, hogy olyan promóciós pultot kell választanunk, amelyet nem csak kifejezetten egy helyen fogunk tudni felhasználni, hanem ha kell, akkor kiállításokon, bevásárlóközpontban, vagy akár csak az irodában. Így ha több területen is tudunk vele mozogni, akkor nagyobb az esélye, hogy több ügyfelet tudjunk bevonzani.
 

Kiállítási stand részeként


Manapság különböző rendezvényeken a kiállítási standok elengedhetetlen része a kínáló pult. Egy merész, modern dizájnnal igazán egyedivé tudjuk varázsolni, és így elsőre nem az fog az embereknek az eszébe jutni, ez egy értékesítés pult, jobb lesz elkerülni, hanem megközelíthetőséget fog sugározni magából, egy érdekes helyet, ahol az üzleti élet burjánzani fog.



Többféle kialakítás is létezik. A promóciós pult és az információs pult lehet akár doboz, vagy inkább ívesebb formájú is. Készülhet műanyagból, de olyan is van, aminél az alumínium vázra egy textilt kell rakni.

A mai korban már finomabb technikákkal kell az ügyfeleket bevonzani. Nem lehet rámenősen a torkukon lenyomni a termékeinket, mert ezzel csak örökre elijesztenénk őket, és rossz emléket párosítanának a márkánkhoz. A fogyasztók így is úgy is meg fogják venni azt, ami érdekli őket, emiatt a marketingeszközök kiválóan alkalmasak arra, hogy érzelmeket váltsanak ki belőlük, esetleg meghökkentsenek, vélemény nyilvánítást váltsanak ki, majd végül beszédre ösztönözzék az embereket.

A kínáló pultok természetesen soha nem lesznek a középpontban, viszont arra tökéletes platformot nyújtanak, hogy a termékeinket és szolgáltatásainkat bemutatva emeljenek a fényükön. Kiválóan alkalmasak arra, hogy termék bemutatót, kóstolót, vagy akár ingyenes kávét vagy termékmintát kínáljunk az ügyfeleknek.
 

Önmagában


A kínáló pultok önmagukban is bátran használhatóak, igazából bárhol, ahol csak szeretnénk. Egyszerűen össze lehet rakni, és szétszedni, valamint hordozótáskával is rendelkezik, így nem kell félnünk attól, egyedül nem tudjuk megoldani a feladatot. Akár üzleti találkozók, prezentációk, és minden olyan hely, ahol be tudjuk mutatni a márkánkat, kiválóan alkalmas arra, hogy a kínáló pultot alkalmazzuk.



Igazán hatékony marketingeszköz lehet, amennyiben megfelelően használjuk, és azt sem szabad elfelejtenünk, egy kiváló grafikával megbolondítva igazán jó eredményeket érhetünk el. Az emberek vizuális típusok általában, ezért nagyon fontos, hogy olyan megjelenést adjunk a kínáló pultnak, mely vonzó a szemnek, és könnyedén észrevehető.
 
A kínáló pult, nemcsak egy érdekes reklámeszköz, hanem egy jó megjelenéssel kombinálva igazán csak ügyfél csalogató tud lenni. Garantált a siker, amennyiben beruházunk akár csak egy darabra is!
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)