0036 1 232 4246   Kívánságlista

Mit vegyünk figyelembe strandzászló gyártásnál?

A marketing egyik jól bevált módszere az ismételt reklámozás, hiszen minél többször látjuk az adott reklámot annál jobban rögzülni fog bennünk, és végül, ha választanunk kell két termék közül, nagyobb eséllyel fogunk amellett dönteni, amit már a hirdetések által ismerünk.
A marketing egyik jól bevált módszere az ismételt reklámozás, hiszen minél többször látjuk az adott reklámot annál jobban rögzülni fog bennünk, és végül, ha választanunk kell két termék közül, nagyobb eséllyel fogunk amellett dönteni, amit már a hirdetések által ismerünk. Emiatt a cégek a mai napig beruháznak offline hirdetésekre is, hiszen amit kézzel foghatóan és vizuálisan látunk, az egy igazán nagy ösztönző erő lehet.

A strandzászló kiváló választás lehet ezen a téren, hiszen egy igazán egyszerű reklámeszközről van szó, de pont ez a varázsa. Színes, feltűnő grafikát és szöveget jeleníthetünk meg rajta. Ez igazán szemet gyönyörködtető lehet, és vonzani fogja a célközönséget.



Kültéri reklámozásnál igazán jó befektetetés lehet a strandzászló, de előtte nem árt néhány dolgot tudni róla:
 

Mitől lesz minőségi egy strandzászló?


Nem csak a rajta lévő grafika a lényeg, hanem maga a strandzászló anyaga is. Fontos, hogy időjárásálló anyagból készüljön, ami általában 110 g hurkolt poliészter szokott lenni. Ez egy könnyű anyag, amely mégis tartós, nem szakad el egykönnyen, és a szél sem tudja megtépázni. Bírja az esőt is, és az erős UV sem tud benne nagy károkat okozni. Az extrém napsütéstől előbb-utóbb természetesen fakulni fog, de minőségi anyaga miatt ez a folyamat később és lassabban fog bekövetkezni.
Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor könnyen meg fogjuk tudni különböztetni a minőségi anyagot, a bóvlitól.
 

Milyen strandzászló típusok vannak?


Többféle fajtája is van a strandzászlóknak. A legelterjedtebbek a cápa-, és a csepp alakúak, de ezenkívül még akár téglalap formájút is választhatunk. Árfekvésben körülbelül hasonló mindegyik, inkább az a lényeges, hogy nekünk mi a célunk vele, milyen formát képzeltünk el. Egy csepp vagy cápa alak talán figyelemfelkeltőbb és érdekesebb lehet, valamint esztétikai szempontból is mutatósak.

A csepp strandzászló talán kissé szabad az áramlásban, mikor fújja a szél, hiszen a csepp része nincs annyira kifeszítve, mint a cápa verzió. Kiválóan működhetnek akár cukrászdák előtt, vagy különböző üzleteknél. Könnyen összeszerelhető, nem igényel szaktudást.


 

Milyen méretek vannak?


A strandzászlónál standard méretek közül lehet választani az alábbiak közül:

Cápauszony alakú strandzászló
 
  • 60 x 220 cm

  • 60 x 270 cm

  • 80 x 370 cm

  • 90 x 480 cm


Csepp alakú strandzászló
 
  • 60 x 175 cm

  • 90 x 240 cm

  • 110 x 320 cm

  • 100 x 430 cm


Téglalap alakú strandzászló:
 
  • 75 x 220 cm

  • 75 x 280 cm

  • 75 x 380 cm

 

Mekkora az élethossza a strandzászlónak?


Ha minőségi strandzászlót választunk, megfelelően tároljuk, és tisztítjuk, akkor akár több évig is kitarthat. Ha nem folyamatosan használjuk, csak bizonyos szezonokban, és gondosan eltároljuk, akkor az élettartamát még inkább meg tudjuk hosszabbítani.

Ahogy már volt róla szó, az extrém UV sugárzás után idővel fakulni kezd a strandzászló. Legyünk ésszerűek, és csak akkor rakjuk ki a reklámeszközt, amikor ténylegesen szükségünk van rá. Ha erre odafigyelünk, akkor a zászló hosszú ideig ki fog tartani.


 

Milyen elemekből áll a strandzászló?


Magát a zászlóanyagot egy teleszkópos rúdra kell felhúzni, amely általában 3 vagy 4 elemből áll. Ezeket könnyedén egymáshoz lehet illeszteni, nem igényel semmilyen szaktudást.

Ezenkívül akár talpakat is lehet választani hozzá, melyekkel biztonságosan lehet a talajhoz rögzíteni:
 
  • 4 kg-os acéltalp

  • 8 kg-os acéltalp

  • Fém kereszt talp

  • Leszúrható talp rotátorral

  • Lecsavarható talp rotátorral

 

Hogyan kell összerakni a strandzászlót?


Ahogy már volt róla szó, nem igényel nagy tudást. A teleszkópos rúd több darabból áll, a vastagabb kerül alulra, és legfelülre a legvékonyabb. Ezeket egymásba kell csavarni, és erre lehet ráhúzni a strandzászlót. A talpba általában szintén csak be kell csavarni.
Láthattuk, nem egy bonyolult dolog a strandzászló kivitelezése, és igazán hasznos, ha jó marketingeszközt szeretnénk alkalmazni. Egyszerű, mutatós és praktikus választás lehet.
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!