0036 1 232 4246   Kívánságlista

Mitől hasznos reklámeszköz a kínáló pult?

A kínáló pult igazán népszerű promóciós eszköz. Általában rögtön a kiállítások, expók jutnak róla eszünkben, hiszen a különböző cégek standjainál előszeretettel alkalmazzák, de ezenkívül például bevásárlóközpontokban is láthattunk már ilyet, ahol egy adott terméket igyekeztek megismertetni velünk.
A kínáló pult igazán népszerű promóciós eszköz. Általában rögtön a kiállítások, expók jutnak róla eszünkben, hiszen a különböző cégek standjainál előszeretettel alkalmazzák, de ezenkívül például bevásárlóközpontokban is láthattunk már ilyet, ahol egy adott terméket igyekeztek megismertetni velünk. Igazán sokoldalú és hasznos reklámeszköz a kínáló pult, melyet érdemes minden vállalkozásnak beszereznie.


 

Kiállítási stand fő eleme


Talán elsőre egy egész kiállítási stand megtervezésre igencsak komplikált feladatnak tűnik, de a kínáló pult igazodva a mai igényekhez, különböző méretekben és formákban kapható, ami akár egy egyszerű grafikával is bámulatos lehet. Az egyik fő vonzerejűk, hogy nagyon praktikusak, akár a boltokban lévő pultok. Nem hiába költenek a vállalkozások rengeteget, hogy minél érdekesebb, és figyelemfelkeltőbb kiállításokat szervezzenek meg, ahol a kínáló pult igazán fontos tényező. A kiállítási stand kinézete nagy szerepet játszik abban, hogy az arra járóknak felkeltse az érdeklődését, és odajöjjenek hozzánk érdeklődni az adott ajánlatról, amit kínálunk, és ehhez a kínáló pult tökéletes beszélgetési helyet biztosít.
 

Hordozható


A mai modern kínáló pultokat már úgy tervezik meg, hogy könnyedén össze lehessen rakni, valamint szétszedni. Nem igényel nagy szaktudást, és az egész művelet csak pár percet vesz igénybe. Hordozótáska is jár hozzá, így nem kell attól tartanunk, az elemeket egyenként kell cipelnünk, nehogy kicsússzon a kezeink közül. Így már bárhová el tudjuk vinni a pultot, ahol éppen szükség van rá, például tárgyalásokra, prezentációkra és még sok más helyre. Nem muszáj egy egész kiállítási stand elemeként használni őket, hanem önmagukban is nagyszerű marketingeszköznek számítanak.
 

Egyéni ízléshez szabható


Többféle kínáló pult közül is választhatunk, nemcsak egyféle kialakítás létezik, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy minél érdekesebb, és egyedibb marketingeszközre tegyünk szert. Gyártanak ma már különböző anyagokból is pultokat, mint például fából, vagy üvegből. Természetesen fontos figyelembe vennünk a praktikumot is, amikor anyagot választunk, hiszen egy üveg pultot nem biztos szívesen hordoznánk magunkkal, hiszen sérülékenyebb, mint a műanyag verziója.


 

Többször felhasználható


Amennyiben szűkös költségvetéssel rendelkezünk, a kínáló pult ideális választás lehet, hiszen csak egyszer kell rá nagyobb összeget beruházni. Nincs lejárati ideje, újból és újból fel tudjuk használni, megfelelő tárolás és odafigyelés mellett hosszú évekig fogjuk tudni alkalmazni. Matricaként szokott a pultra kerülni a grafika, ami ha a későbbiekben elveszti aktualitását, akkor lecserélhetünk másikra, így legközelebb már csak a fólia költségét kell állnunk.
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!