0036 1 232 4246   Kívánságlista

Mesh és Molinó Gyártás Mérethatárok Nélkül!

Bármerre járunk Budapesten vagy akár országszerte, mindenhol látunk kihelyezett molinókat. Ez azt bizonyítja, hogy a molinó az egyik legelterjedtebb reklámmódszer. Nemcsak látványos, de feltűnő és vonzó a szemnek. Aki ránéz, azonnal tudja, hogy mit szeretnénk reklámozni vagy eladni.

Minőségi molinót szeretne? ... ne bízza a véletlenre!

 

Bármerre járunk Budapesten vagy akár országszerte, mindenhol látunk kihelyezett molinókat.

Ez azt bizonyítja, hogy a molinó az egyik legelterjedtebb reklámmódszer. Nemcsak látványos, de feltűnő és vonzó a szemnek. Aki ránéz, azonnal tudja, hogy mit szeretnénk reklámozni vagy eladni. Egy jól megszerkesztett grafikával még ösztönző is lehet.

Viszont, ha nincs még grafikája, írja le elképzelését, és mi megszerkesztjük önnek. Cégünk munkatársai azon dolgoznak, hogy megvalósítsák terveit. Legfőbb profilunk a molinó készítés, amelynek többféle típusa van. Ajánlani tudjuk a kültéri és beltéri változatot, készítünk kétoldalas nyomtatást, átvilágítható molinót, és lyukacsos, széláteresztő Mesh molinót.


 

Mit kell tudni a molinóról?

 

Szolgáltatásunkhoz hozzátartozik a molinó széleinek visszahajtása, hegesztése, valamint az 50 cm-ként ringlizés. Korunk legmodernebb és legpraktikusabb reklámhordozója a molinó. A legtartósabb változata pedig a PVC alapú anyag. Kültéren és beltéren is egyaránt használható, időjárásálló, többszöri felhasználásra is alkalmas. Az UV álló festék pedig biztosítja hosszú élettartamát. Tartóssága érdekében és esztétikai okból is ajánlott a széleit visszahajtani és körbehegeszteni. A rögzítéshez leggyakrabban ringliket szoktunk felhelyezni, de igény szerint bújtatóval is el tudjuk készíteni.

Ami a molinók méreteit illeti, nincsenek standard méretek.

Mindenki a saját igényei szerint készíttetheti el molinóját, csupán az aktuális helyhez kell igazítani ahova fel lesz rakva. A maximális szélesség amit gépeinkkel ki tudunk nyomtatni a kültéri molinóknál max. 320 cm, beltéri molinóknál pedig max. 160 cm. A hosszúsága bármennyi lehet. 

Mi lesz, ha ön nagyobb molinót szeretne, mint a megadott méretek?

 

Ebben az esetben mérettől függően több darabban készítjük el a nyomtatást és a darabokat összeolvasztjuk. Természetesen ilyenkor különös figyelmet fordítunk a grafikára és igyekszünk úgy összeilleszteni a darabokat, hogy a látvány ne sérüljön. A nagy méretű molinóknál figyelembe kell venni, hogy ezeket csak összehajtva lehet szállítani. Azonban aggodalomra semmi ok, mivel ezek olyan strapabíró anyagból vannak elkészítve, hogy kicsomagolás és felhelyezés után teljesen kisimulnak. A kisebb méretűeket pedig általában felcsavarva lehet szállítani, postázni.

Az elkészült molinók súlyát is könnyen ki lehet számolni, hiszen a négyzetméterenkénti súly az adott. Kültéri, beltéri és átvilágítható molinónál ez 550 g/m2, a kétoldalas molinó 610 g/m2, a Mesh lyukacsos háló pedig 320 g/m², használja a honlap kalkulátorát és jobban át tudja látni rendelését.

Nem kell mást tennie, mint leírni, hogy mit szeretne megjeleníteni a molinóján. Ezután mi elkészítjük a grafikát, s ha egyezik az Ön elképzelésével máris lehet nyomtatni.
 

A minőség amit önnek adunk:

 

A nyomtatást digitális technológiával készítjük, a legmodernebb gépekkel, ami által 720, illetve 1440 dpi felbontással tudunk nyomtatni az óriásreklámok kiváló minőségének elérése érdekében. A nyomtatás UV álló festék alkalmazásával történik, így legyen az kültéren vagy beltéren használt anyag, mindkettőnél egyaránt kiváló minőséget érünk el. Ha viszont olyan helyre tenné, ami mögött valamilyen fényforrás van, de szeretné, hogy ne vegye el a fényt, sőt még sötétben is lássák reklámhordozóját, akkor az átvilágítható molinó anyagot tudjuk ajánlani.

Ha szeretné, hogy hirdetése mindkét irányból látható legyen, akkor a kétoldalas molinó típust ajánljuk. Egy másik molinó típus a Mesh építési-háló, ami lyukacsos felületének köszönhetően könnyebb és széláteresztő hatású, ezért nehezen kap bele a szél. Azonban ha egy igazán strapabíró molinót szeretne, akkor önnek a tűzálló molinó a legmegfelelőbb, amihez tűzvédelmi leírást is tudunk adni. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink szívesen állnak rendelkezésére bármilyen fajta molinóról legyen szó.
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.8
(117 értékelés)

Péter Tátrai
Péter Tátrai
3 hónapja
Gyorsan és jól kommunikáló, kiemelkedően segítőkész cég. A leszállított termék tökéletes, és amikor a futárszolgálat hibájából nem vehettem át a megbeszélt időben, felajánlották, hogy karácsony és újév között, amikor az üzlet egyébként zárva tart, csak azért bejön egy kolléga, hogy átadja. Ezúton is köszönet!
Khaled Hassan
Khaled Hassan
3 hónapja
Minőség tökéletes, mi küldtük az anyagot, de nem volt méret/félrevágás..stb. probléma. Színek is nagyon jók.
Erika Totu
Erika Totu
egy hete
Nagyon segítőkész csapat csodaszép kivitelezés pontos gyors gyártás mindenkinek ajánlom
Bence Burik
Bence Burik
4 hónapja
Matricát rendeltem tőlük. Gyorsan kézhez kaptam és elég jó minőségű. Ár-érték arányban nagyon profi!
Kata Nagy
Kata Nagy
2 hónapja
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!