0036 1 232 4246   Kívánságlista

Molinó – milyen anyagtípusok közül választhatunk?

Amennyire fontos a jó grafika megtervezése, annyira fontos a megfelelő anyag kiválasztása amire a nyomtatás kerül. Ezáltal a célnak megfelelő megjelenést fogunk kapni, ami minden igényt kielégít. Érdemes végiggondolni, hogy hol akarjuk a bannert használni. Beltéren, kültéren, kerítésen, vagy esetleg ház falán? Eltérő anyagok lehetnek megfelelőek mindegyik helyzetben.

Milyen anyagtípusok közül választhatunk?Amennyire fontos a jó grafika megtervezése, annyira fontos a megfelelő anyag kiválasztása, amire a nyomtatás kerül. Így, egy a célnak megfelelő megjelenést fogunk kapni, ami minden igényt kielégít. Érdemes végiggondolni, hol akarjuk a banner-t használni. Beltéren, kültéren, kerítésen, vagy esetleg ház falán? Eltérő anyagok lehetnek megfelelőek mindegyik helyzetben.

Most nézzünk meg, néhány molinó típust, ami a segítségünkre lehet a tökéletes választásban!

 

Textil molinó
A sűrű szövésű textilmolinó kiválóan alkalmas beltéri rendezvényekre, kiállításokra. Anyaga 100% poliészter, 190g/m2. Ez az anyagtípus ugyan nem a legolcsóbb kategória, viszont minőségi nyomtatása garantálja az esztétikus megjelenést. Elegáns és nívós benyomást kölcsönöz.

 

PVC molinó
A kültéri molinó a legkeresettebb bannerfajta. Nemcsak tartós, de a legköltséghatékonyabb reklámeszköz is egyben. 550g/m2-es PVC anyagból készül, ami kinti és benti használatra is kiválóan alkalmas.

A kültéri és beltéri molinó anyaga megegyező, csupán a nyomtatás minősége az eltérő. Ha kint helyezzük el a bannert, akkor elég a 720 DPI nyomtatás, hiszen nem közvetlen közelről lesz nézve, így pl. az enyhe homályosság a grafikán nem lesz észrevehető. Természetesen ez függ a grafika minőségétől is, egy tökéletes minőségű grafika ezzel a nyomtatással is lehet kiváló.

A beltéri molinó gyártásnál a nyomtatás 1440 DPI, ami fotóminőséget jelent. Ez a típusú nyomtatás kiállításokra, rendezvényekre alkalmas, vagy ha üzlethelyiségben szeretnénk dekorációként elhelyezni molinót, amit közelebbről is szemügyre tudnak venni. Ilyen esetben fontos, hogy tökéletes képet kapjunk.
Akár kültérre, akár beltérre szeretnénk molinót gyártatni, ez lehet az egyik legpraktikusabb és legkedvezőbb megoldás.
Az anyaga tartós, ellenáll az időjárási viszonyoknak, és hosszú évekig használható.

 

Mesh háló
Szeles helyre szeretne bannert kihelyezni? Fél, a szél letépi a molinót? A megoldás egyszerű! Ilyen esetekben a lyukacsos mesh háló a legjobb választás, hiszen 330g/m2-es perforált anyaga miatt széláteresztő, így nem kell attól tartatunk, a heves széllökések megrongálják.

Kiváló választás kültéri használatra, nagyobb reklámfelületek esetén, mivel könnyebb az anyaga, egyszerűbb felhelyezni. Építkezéseknél is alkalmazzák az épület eltakarására.

 

Kétoldalas molinó
Ez a piacon található egyik legvastagabb anyagból (610/mg2) készülő molinó típus, mely kedvelt módja a márka folyamatos népszerűsítésének. Kiválóan alkalmas rendezvényekre, kiállításokra, akár vállalkozásunk elé, mely mindkét irányból vonzza a tekintetet, így kétszeres esélyt biztosítva a sikernek.

Vastag anyaga miatt nem kell tartanunk attól, hogy a fény átszűrődik rajta, és nem lesz jól látható a molinó. Speciálisan fényzáró, így mindkét oldalán kiválóan látható a reklámfelület.

 
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(60 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
4 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
7 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
3 hónapja
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
7 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
5 hónapja
Korrekt gyors gyártás. Profi cég!