0036 1 232 4246   Kívánságlista

Molinót szeretnél de nem tudod hogyan fogj hozzá? Molinó készítés 4 lépésben a tervezéstől a gyártásig.

Akár egy termék reklámozásáról van szó, akár kreatív dekorációról, a banner gyors és egyszerű módja ezek megvalósítására. Például egy egyedi molinóval könnyen felhívhatjuk magunkra a figyelmet, akár egy egyszerű, de frappáns szöveg, vagy bonyolult grafikák segítségével.

Akár egy termék reklámozásáról van szó, akár kreatív dekorációról, a banner gyors és egyszerű módja ezek megvalósítására. Például egy egyedi molinóval könnyen felhívhatjuk magunkra a figyelmet, akár egy egyszerű, de frappáns szöveg, vagy bonyolult grafikák segítségével.


 

Gondoljuk át, mit is akarunk!


Mielőtt belevágnánk a konkrét tervezésbe, jó, ha elgondolkodunk rajta, mire akarjuk felhasználni, hol lesz kihelyezve.

Ha bentre szeretnénk használni, megjelenítve a terméket, szolgáltatást, vagy a céget népszerűsítve, akkor akár a Roll-up banner is kiváló választás lehet. Ha esetleg falra, vagy a kinti térben szeretnénk dekorációt, hirdetést elhelyezni a molinó a legjobb lehetőség. Nincsenek méreti megkötések, kicsitől kezdve az óriásig bármekkora lehetséges, csak a képzeletünk szabhat határt neki.

Gondoljuk át a banner célját és hogy, hol helyeznénk el. Ebből rá fogunk jönni, milyenre is van pontosan szükségünk.
 

Tervezzük meg!


Miután eldöntöttük, mit is szeretnénk, elkezdhetjük a grafikai tervezést. Pontosan akkorára állítsuk be a méreteket a tervezői programban, amekkora a nyomtatni kívánt felület. Természetesen, ha óriási méretről van szó, akkor érdemes 1:2, vagy 1:10 arányban elkészíteni a grafikát.

 A felbontásban körülbelül 100-300 DPI között kell lennie, attól függően, milyen távolságból lesz nézve a kész banner. Messziről nézve, nem kell a nyomtatott terméknek teljesen élesnek és tisztának lennie.


Engedjük szabadjára a képzeletünket!


Miután beállítottuk a fájlt, megkezdődhet az igazi munka. Rengeteg lehetőség van egy jó grafika elkészítéséhez. Használhatunk grafikákat, fényképeket, szebbnél-szebb betűkészleteket, melyekkel egy feltűnő, impozáns megjelenést kölcsönözhetünk a tervezetnek.

Figyeljünk oda a fényképek minőségére, hiszen ha nagyon alacsony felbontásút választunk, amit utána felnagyítunk, akkor számíthatunk rá, hogy elmosódott, homályos képet kapunk, ami nemcsak hogy igénytelenséget, de szakszerűtlenséget is fog tükrözni rólunk. Valamint nem lesz érthető, mit is akarunk reklámozni, hirdetni.

A szöveg legyen jól olvasható, vastag, így azonnal érthető lesz az, mi is az üzenetünk, mit képviselünk. Valamint azt is figyelembe kell vennünk a molinó esetében, körülbelül min. 3-3 cm-el a szélétől érdemes beljebb kezdeni a felirat, hiszen az anyag körbe lesz szegve, és ringlik, vagy bújtató is kerül rá. Így elkerülhetjük azt a hibát a szövegben esetleg egy ringli kerülne, így rontva az összhatást.

Érdemes akár több féle vázlatot is készíteni, bátran játszani a színekkel, amíg meg nem találjuk a tökéletes kinézetet. Ha kiválasztottuk a megfelelő grafikai tervet, akkor utána exportáljuk pdf formátumba.


 

Mehet a gyártás!


Ezek után már csak annyi van hátra, hogy megrendeljük az elkészült grafikai terv alapján a molinót. Oldalunkon több féle lehetőség közül is van választási lehetőség a molinók esetében:

https://www.profi-reklam.hu/molino

Nem kell mást tennie, mint kiválasztania, melyik típusú molinót szeretné, megadnia a méretet és a darabszámot majd megrendelni a terméket.

 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!