0036 1 232 4246   Kívánságlista

Néhány tipp a reklámtáblák felhasználási módjára

Elsőre talán azt gondolnánk a reklámtáblák egyedül az üzletek nevének, logójának, vagy a termékek, szolgáltatások megjelenítésére alkalmasak, pedig ez nem így van. Igazán sokféle, akár kreatív módon is felhasználhatóak, melyeknél csak a képzelet szab határt.

Néhány tipp a reklámtáblák felhasználási módjára



Elsőre talán azt gondolnánk a reklámtáblák egyedül az üzletek nevének, logójának, vagy a termékek, szolgáltatások megjelenítésére alkalmasak, pedig ez nem így van. Igazán sokféle, akár kreatív módon is felhasználhatóak, melyeknél csak a képzelet szab határt.
 

Bemutatunk pár módszert, mikre is lehet még ideális a reklámtábla.
 

Dekoráció


Különböző eseményeken, kiállításokon igazán alkalmas lehet. Akár fényképek, vagy művészi ábrázolások prezentálására is használhatjuk a táblákat, melyek az egészen kis mérettől kezdve az ember nagyságúig mutatós lehet. Láthatjuk, nem csak az üzleti világban hasznos ez az eszköz, hanem a művészetet is közelebb tudjuk vele hozni az emberekhez. Akár egy művészeti galérián, ha a fényképeket táblákra nyomtatjuk, majd a falra helyezzük, egy igazán egyedi, megragadó kompozíciót hozhatunk létre.



Emellett még nagyszerű megoldás lehet, ha az eseményen felhasználjuk, akár útbaigazító térképként, vagy a helyiségeket is megjelölhetjük vele, így könnyebb lesz navigálni a vendégeket pl. a büfé, ruhatár. vagy a mosdó felé.
 

Selfie keret




A PVC táblákat formára lehet vágni, akár a közepéből is ki lehet vágni egy lyukat valamilyen alakzatként, így kiállításokon, és egyéb eseményeken a standok mellé kiállítva, lehetőség lesz fényképet készíteni velük. Ilyenkor az emberek saját személyes képek készítésére is igénybe veszik a selfie keretet, melyet aztán a közösségi oldalakra feltöltenek. Egyszerre kreatív, s reklámozza is az eseményt, a céget, így ez egy ingyenes hirdetési lehetőség is.
 

Szoba dekoráció

 

Fényképet, valamilyen művészi ábrázolást is lehet a táblára nyomtatni, mellyel aztán otthonunk falát díszíthetjük ki. Akár gyermekeink műalkotásait, családi fényképeket is nyomtathatunk rá, így meghittebbé téve a lakásunkat. Ezenkívül irodánk falán is alkalmazhatjuk, akár egy nívós szakmai elismerést tüntetve fel rajta, így mindenki, aki belép, látni fogja, vállalkozásunknak már presztízse van.



Még egy népszerű lehetőség, gyermekeink szobájának díszítése. Akár a kedvenc állataikat, virágaikat megjeleníthetjük a táblán, hogy még inkább mesebeli birodalommá változtassuk a kis kuckójukat.
 

Irányjelző



 

Napjaink már az analóg térképek helyett a digitális térképek, a GPS korát éljük, így könnyen el tudunk jutni egyik helyről a másikra. Viszont ezek nem alkalmasak, ha arról van szó, egy ismeretlen helyen belül kell eligazodni, például egy parkoló, üdülőhely, bevásárlóközpont. A jól megtervezett, tartós táblák ebben pont segítségünkre lehetnek. Akár térképet helyezhetünk ki, vagy iránymutató nyilakat, ezek nagy segítségünkre lesznek, hogy megtaláljuk az adott, fontos épületet, vagy akár egy irodát, vagy mosdót.

 

Üzleti jelzések



 

Ahogy már az elején is beszéltünk róla, üzletünk fontos kelléke a reklámtábla. Ezeket nem csak kültéri reklámozásra érdemes felhasználni, hanem boltunk belső terében is. Egy feltűnő, kreatív grafikával egy egyszerű táblát is igazán egyedivé tehetünk, amely vonzani fogja a tekintetet. Akár a logót, árlistát, egy frappáns szöveget vagy egyéb dekorációt megjeleníthetünk rajtuk. Egy minőségi tábla nem csak mutatós, de kommunikál is az ügyfelek felé a cégről. Ha látják az ügyfelek az igényességet, akkor üzletünk sokkal vonzóbb lesz számukra.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója