0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Hogyan tervezzünk minőségi névjegykártyát?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:32
Napjainkban a névjegykártyák igazán népszerűek. A kiállításokon, rendezvényeken előszeretettel használják őket, kézről kézre járnak, és valószínű egyszerre több helyről több kártyát is kapunk. Emiatt fontos, hogy a mienk kitűnjön a többi közül, különben könnyen el fog kallódni.
Gyakori kérdések a névjegykártya készítésről
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:33
A névjegykártyák örök klasszikus darabok, melyek soha sem lesznek idejét múltak. Még ebben a digitalizált világban is, nagy hasznuk van, s népszerűségéből egy cseppet sem veszített.
Roll up – előnyök és használati területei
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:33
Egy sikeres vállalkozást erősen jellemzi a céltudatosság, a középserűségből való kitörés, és a figyelemfelkeltés. Nagyon fontos, hogy egy ilyen vállalkozás tisztában legyen azzal, hogy tudja eredményesen és meggyőzően prezentálni a brand-jét. Ennek egy nagyszerű módja lehet a roll up használata, ami nemcsak figyelemfelkeltő, de még elegáns is.
Mitől is lesz igazán jó kültéri reklám felület a mesh háló?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:35
Kültéri reklám esetén a molinó mellett a mesh hálók is igen nagy népszerűségnek örvendnek. Akár szabadtéri rendezvényről legyen szó, reklám céljából, akár egy építkezésről, ahol a területet kell eltakarni, a mesh háló praktikus megoldás lehet. Egy minőségi grafikával, igazán tetszetős látványt nyújthat a banner, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak.
 Hogyan készítsünk mutatós levélpapírt?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.24 12:35
Napjainkban talán már egyre inkább a digitális levelezés felé hajlik a társadalom, de ha mégis úgy adódik, hogy postáznunk kell egy fontos levelet, ahelyett, hogy egy szabványos, üres papírra írnánk, egy jól megtervezett fejléccel rendelkező levélpapír, mely cégünket képviseli, sokkal jobb benyomást fog kelteni másokban.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.