0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Milyen felhasználási módjai vannak a kínáló pultnak?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.12 10:11
Minden vállalkozás törekszik arra, hogy a marketingje kiemelkedjen a versenytársai közül. Egyedi legyen, figyelemfelkeltő és könnyen azonosítható a márkával. Emiatt fontos, hogy minden egyes reklámeszköz, amit használunk, tükrözze a cégünk egyéniségét, beleértve a kínáló pultot is.
Mitől hasznos reklámeszköz a kínáló pult?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.12 10:12
A kínáló pult igazán népszerű promóciós eszköz. Általában rögtön a kiállítások, expók jutnak róla eszünkben, hiszen a különböző cégek standjainál előszeretettel alkalmazzák, de ezenkívül például bevásárlóközpontokban is láthattunk már ilyet, ahol egy adott terméket igyekeztek megismertetni velünk.
Mi a különbség a mesh háló, a textilmolinó és a molinó között?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.25 12:04
Amennyiben banner-t szeretnénk alkalmazni reklámozáshoz, több típus közül is választhatunk. Általában az dönti el, hogy melyik a legjobb választás, hogy nekünk mik az igényeink, hova szeretnénk kihelyezni. Elsőre lehet, nehéz feladatnak tűnik, de ha átnézzük a felhozatalt, akkor látni fogjuk, annyira nem bonyolult az.
Milyen előnyei vannak a mesh hálónak?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.19 21:51
Manapság igazán nagy népszerűségnek örvend a mesh háló. Rengeteg felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek közé tartoznak a rendezvényeken, építkezéseken, fesztiválokon, vagy épületen való reklámként való kihelyezésük. Igazán praktikus, és egyszerű módja a hirdetéseknek, mely a költséghatékonyabb reklámeszközök közé tartozik.
Mesh háló vagy molinó a jobb választás?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.04.19 21:50
A vállalkozások számára nem mindegy, hogy milyen reklámeszközt használnak, hiszen függ attól is, hogy hova lesz kihelyezve a banner, mekkora a mérete, valamint meddig akarják alkalmazni. Ebből is látszik, a megfelelő megoldás megtalálása nem mindig egy egyszerű folyamat.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!