0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Miért hasznosak az egyedi zászlók napjainkban?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.12 09:18
A 21. században a digitális világ a fénykorát éli. Rengeteg hirdetés emiatt átment a digitális platformra. Például a Youtube videók előtt, és közben sokszor tapasztalhatunk pár másodperce reklámvideókat, a Facebook is tele van hirdetésekkel, de bármilyen oldalra tévedünk, tapasztalhatjuk ezt. A cégek influenszerekkel reklámozzák a termékeiket a különböző közösségi oldalakon.
Mit vegyünk figyelembe hímzésnél a logó tervezésekor?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.11 12:07
A márka arculata maga a vállalat lelke. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen megjelenést kölcsönöz cégünknek. A márkajelzés nem egyszerűen csak egy logó, hanem ez fog némán kommunikálni az ügyfelek felé, és tükrözni fogja, a vállalat értékeit, felfogását, a cég kultúráját.
Miért érdemes az egyedi hímzés mellett dönteni?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.09 17:33
Az egyedi hímzés, nemcsak, hogy minőségi, hanem esztétikailag is sokat számít, és egy plusz értéket fog adni a cégünknek. Így könnyebben beazonosíthatóak leszünk, és ki fogunk tűnni a vetélytársaink közül. Az ilyen hímzett munka-, és egyenruhák még inkább egységessé fogják tenni cégünk arculatát, és megbízhatóságot fogunk tükrözni.
Hímzés vagy szitanyomás - melyiket érdemes választani?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 11:43
Mikor póló emblémázás előtt állunk, felvetődik a kérdés, melyik módszer lehet számunkra a legideálisabb. A hímzés és a szitanyomás a két legnépszerűbb választási lehetőség. Mindkét opció igazán minőségi végeredményt produkál, viszont azt is figyelembe kell venni, mindkettőnek meg van a maga előnye és hátránya.
Miért hasznos reklámeszköz a plakát?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 16:49
Talán nem is gondolnánk, de plakátok terén is van választék, és nem csak egy standard opció létezik. Van digitális verzió, és a hagyományos papír alapú is az egészen kicsitől az óriási méretig. Sokszor inkább attól függ a plakát nagysága, hogy a hely mekkora, ahova kihelyeznénk.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!