0036 1 232 4246   Kívánságlista
Blog
Miért hasznosak a promóciós termékek az üzleti életben?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 14:52
Nagy az esély arra, hogy mindannyian láttunk már promóciós termékeket rendezvényeken, konferenciákon, és valószínűleg van legalább egy az asztalunkon is a munkahelyünkön. De miért adják ki őket a vállalkozások, miért működnek a promóciós termékek és hogyan segítik az üzletet?
Hogyan tervezzünk posztert?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.02.18 15:50
Hogyha azt a feladatot kaptuk, készítsünk egy posztert (saját magunknak vagy akár egy ügyfélnek), lehet, hogy nem igazán tudjuk, elsőre hogyan is fogjunk hozzá. Könnyű azt feltételezni, hogy egy jó poszter megtervezése nem nehezebb, mint egy névjegykártyáé vagy szórólapé, de legtöbb esetben ez távol áll az igazságtól.
Honnan tudhatjuk, milyen táblafajtát érdemes használni?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 15:04
Mikor üzletünkhöz táblát akarunk csináltatni, több szempontot is figyelembe kell vennünk. Fontos a dizájn, a méret, az elhelyezés, valamint hogy milyen anyagból készüljön és milyen időtartamra tervezzük. Néha nem könnyű eldönteni, hogy milyet szeretnénk. Ebben a cikkben ismertetünk néhány szempontot.
Mi a különbség a pixel és a vektor között?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 15:17
Elsőre talán nem tűnik annyira fontosnak ez a kérdés, de a nyomtatás berkein belül elengedhetetlen, hogy tisztában legyünk ezekkel a fogalmakkal. Mindannyian kitűnő minőségű terméket szeretnénk kézhez kapni, melyet nagyban meghatároz az, hogy pixeles vagy vektoros-e a grafika.
Mi a különbség az UV-, a szita- és az ofszet nyomtatás között?
SZERZŐ: Profireklám ▪ 2021.03.08 15:23
A minőségi nyomtatás igazán fontos napjainkban. Mindannyian azt szeretnénk, ha a nyomtatni kívánt termékünk a lehető legszebb, legszínesebb, legmutatósabb lenne. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő nyomtatási technika kiválasztása. A legnépszerűbb nyomtatási módszerek közé tartozik az UV nyomtatás, a szitanyomás, valamint az ofszet nyomtatás.
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója