0036 1 232 4246   Kívánságlista

Roll up – előnyök és használati területei

Egy sikeres vállalkozást erősen jellemzi a céltudatosság, a középserűségből való kitörés, és a figyelemfelkeltés. Nagyon fontos, hogy egy ilyen vállalkozás tisztában legyen azzal, hogy tudja eredményesen és meggyőzően prezentálni a brand-jét. Ennek egy nagyszerű módja lehet a roll up használata, ami nemcsak figyelemfelkeltő, de még elegáns is.

Roll up előnyök és használati területei


Egy sikeres vállalkozást erősen jellemzi a céltudatosság, a középserűségből való kitörés, és a figyelemfelkeltés. Nagyon fontos, hogy egy ilyen vállalkozás tisztában legyen azzal, hogy tudja eredményesen és meggyőzően prezentálni a brand-jét. Ennek egy nagyszerű módja lehet a roll up használata, ami nemcsak figyelemfelkeltő, de még elegáns is. Vonza a tekintetet és képes maradandó élményt nyújtatni a vizuális és a szöveges megjelenés harmonikus kombinációjával.A roll up-ok egy nagy előnye a könnyű hordozhatóság. Általában jár hozzá egy hordozótáska, amibe a szerkezet belefér. A több darabból álló rudat könnyűszerrel egymásba lehet illeszteni, amivel a nyomtatott felületet ki lehet feszíteni.
 

Miért lehet jó választás?
Kiváló bármilyen eseményre: Könnyű szállítása, összeszerelése, és elegáns kinézete miatt alkalmas lehet akármilyen alkalomra, például: kiállítások, állásbörzék, üzleti konferenciák, promóciós események, recepciók, színházak, mozik és még sok más helyen.

Egyszerű az összeszerelése: Akár 1 percen belül is össze lehet rakni a roll up bannert. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a szerkezetből kihúzzuk a nyomatot, és az összeszerelt rudakat rögzítjük a szerkezethez és a nyomat tetejéhez. Nem kell hozzá szakember, egy kis rutinnal bárki könnyedén el tudja végezni ezt a műveletet. A szétszedése is ugyanilyen egyszerű, a rudat vegyük ki a támasztásból, majd óvatosan fogva engedjük, hogy visszahúzódjon a nyomat a szerkezetbe.

Személyre szabott: A roll up-ok költséghatékonysága mellett nagy előny a testreszabhatóságuk is. Bármilyen grafika elképzelése megjeleníthető rajta, legyen szó akár logóról, képekről, tipográfiáról, grafikai elemekről, melyeket akár vegyíthetünk is. Ha a szöveget és a vizuális elemeket ízlésesen megjelenítjük egymást mellett, akár merész kombinációkkal, biztos sikert érthetünk el, fel kelti az érdeklődést, s marandó benyomást tesz az emberekre.

Figyelemfelkeltő: A rendezvényeken általában alkalmaznak másfajta marketing anyagokat is, mint például a szórólapok, vagy a termékünket, vagy szolgáltatásunkat népszerűsíteni prospektusokat, viszont szükséges ezeknél erősebb vizuális hatást is elérnünk. A roll up több méteres távolságból is jól látható, így kiváló ügyfélcsalogató lehet.

Könnyen szállítható: Mivel a szerkezetben van benne a nyomat feltekerve, és a rúd is több darabból áll, emiatt kicsi a helyigénye, személygépkocsiban is egyszerűen elfér. Hordozótáskája miatt nem kell attól tartunk, szállítás közben, valamelyik része elveszne, minden egybe marad így.

Tartós: Akár évekig is használhatjuk a roll up-ot, amennyiben az üzenet nem változik, ami a grafika elavultságát okozná. Így többszöri alkalmazásra is kiváló lehet.
 

Milyen esetekben érdemes roll up-ot alkalmazni?


Miután megvizsgáltuk a roll up előnyeit, most nézzük meg részletesebben, milyen területeken lehet eredményes a használatuk.Mikor roll up-ról beszélünk, leggyakrabban az emberek a kiállításokhoz, expókhoz kötik őket, ahol a vállalkozásuk használják előszeretettel, hogy a saját márkájuk nagyobb figyelmet kapjon. De azt nem szabad elfelejtenünk, a roll up-ok ennél sokkal sokoldalúbbak az alkalmazhatóság terén.

Szolgáltatatás ismertetése: A biztosítással foglalkozó személyek előszeretettel használnak roll-up-ot. A nyomaton megjeleníthető, milyen biztosítást is lehet náluk kötni, mik az előnyök, mi kell a sikeres szerződéskötéshez, és az elérhetőségek. Mellé egy barátságos fotóval, akár saját magunkról, még bizalomgerjesztőbbé tehetjük az ajánlatot.

A szépségiparban is nagy népszerűségnek örvend. Például megjeleníthető rajta, milyen szolgáltatást nyújt az adott szalon, milyen ársávban mozognak, kik dolgoznak ott. Egy-két referencia kép bizonyítékul szolgálhat, tényleg jó döntés, ha őket választják az adott szépítészeti szolgáltatást elvégzésére.

Alkalmazás népszerűsítése: Akár egy okostelefonra letölthető applikációt is lehet így ismertetetni a célközönséggel.  Ösztönözhetjük a használatára pl. egy nyereményjáték feltűntetésével. A QR kódot megjelenítve rajta, megkönnyítjük az emberek dolgát, így egyszerűbben meg tudják szerezni az applikációt.

Promóciós cél: A nagyobb roll up-okat előszeretettel használják fotófal gyanánt pl. promóciós eseményeken, vagy az üzlethelyiségben. A logót montázsszerűen megjelenítik rajta sokszorosítva, ami előtt az ügyfelek fotót készíthetnek magukról, így akár a közösségi média oldalaira felkerült fényképekkel is tudja magát a cég sikeresen reklámozni.

Ez csak néhány módja volt a roll up-ok alkalmazási területeinek, de a határ a csillagos ég. Megfelelő ambícióval és képzelőerővel szemet gyönyörködtető, és felejthetetlen roll up-okat álmodhatunk meg, amiket aztán meg is valósítunk.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója