0036 1 232 4246   Kívánságlista

Roll up – előnyök és használati területei

Egy sikeres vállalkozást erősen jellemzi a céltudatosság, a középserűségből való kitörés, és a figyelemfelkeltés. Nagyon fontos, hogy egy ilyen vállalkozás tisztában legyen azzal, hogy tudja eredményesen és meggyőzően prezentálni a brand-jét. Ennek egy nagyszerű módja lehet a roll up használata, ami nemcsak figyelemfelkeltő, de még elegáns is.

Roll up előnyök és használati területei


Egy sikeres vállalkozást erősen jellemzi a céltudatosság, a középserűségből való kitörés, és a figyelemfelkeltés. Nagyon fontos, hogy egy ilyen vállalkozás tisztában legyen azzal, hogy tudja eredményesen és meggyőzően prezentálni a brand-jét. Ennek egy nagyszerű módja lehet a roll up használata, ami nemcsak figyelemfelkeltő, de még elegáns is. Vonza a tekintetet és képes maradandó élményt nyújtatni a vizuális és a szöveges megjelenés harmonikus kombinációjával.



A roll up-ok egy nagy előnye a könnyű hordozhatóság. Általában jár hozzá egy hordozótáska, amibe a szerkezet belefér. A több darabból álló rudat könnyűszerrel egymásba lehet illeszteni, amivel a nyomtatott felületet ki lehet feszíteni.
 

Miért lehet jó választás?




Kiváló bármilyen eseményre: Könnyű szállítása, összeszerelése, és elegáns kinézete miatt alkalmas lehet akármilyen alkalomra, például: kiállítások, állásbörzék, üzleti konferenciák, promóciós események, recepciók, színházak, mozik és még sok más helyen.

Egyszerű az összeszerelése: Akár 1 percen belül is össze lehet rakni a roll up bannert. Mindössze annyit kell tennünk, hogy a szerkezetből kihúzzuk a nyomatot, és az összeszerelt rudakat rögzítjük a szerkezethez és a nyomat tetejéhez. Nem kell hozzá szakember, egy kis rutinnal bárki könnyedén el tudja végezni ezt a műveletet. A szétszedése is ugyanilyen egyszerű, a rudat vegyük ki a támasztásból, majd óvatosan fogva engedjük, hogy visszahúzódjon a nyomat a szerkezetbe.

Személyre szabott: A roll up-ok költséghatékonysága mellett nagy előny a testreszabhatóságuk is. Bármilyen grafika elképzelése megjeleníthető rajta, legyen szó akár logóról, képekről, tipográfiáról, grafikai elemekről, melyeket akár vegyíthetünk is. Ha a szöveget és a vizuális elemeket ízlésesen megjelenítjük egymást mellett, akár merész kombinációkkal, biztos sikert érthetünk el, fel kelti az érdeklődést, s marandó benyomást tesz az emberekre.

Figyelemfelkeltő: A rendezvényeken általában alkalmaznak másfajta marketing anyagokat is, mint például a szórólapok, vagy a termékünket, vagy szolgáltatásunkat népszerűsíteni prospektusokat, viszont szükséges ezeknél erősebb vizuális hatást is elérnünk. A roll up több méteres távolságból is jól látható, így kiváló ügyfélcsalogató lehet.

Könnyen szállítható: Mivel a szerkezetben van benne a nyomat feltekerve, és a rúd is több darabból áll, emiatt kicsi a helyigénye, személygépkocsiban is egyszerűen elfér. Hordozótáskája miatt nem kell attól tartunk, szállítás közben, valamelyik része elveszne, minden egybe marad így.

Tartós: Akár évekig is használhatjuk a roll up-ot, amennyiben az üzenet nem változik, ami a grafika elavultságát okozná. Így többszöri alkalmazásra is kiváló lehet.
 

Milyen esetekben érdemes roll up-ot alkalmazni?


Miután megvizsgáltuk a roll up előnyeit, most nézzük meg részletesebben, milyen területeken lehet eredményes a használatuk.



Mikor roll up-ról beszélünk, leggyakrabban az emberek a kiállításokhoz, expókhoz kötik őket, ahol a vállalkozásuk használják előszeretettel, hogy a saját márkájuk nagyobb figyelmet kapjon. De azt nem szabad elfelejtenünk, a roll up-ok ennél sokkal sokoldalúbbak az alkalmazhatóság terén.

Szolgáltatatás ismertetése: A biztosítással foglalkozó személyek előszeretettel használnak roll-up-ot. A nyomaton megjeleníthető, milyen biztosítást is lehet náluk kötni, mik az előnyök, mi kell a sikeres szerződéskötéshez, és az elérhetőségek. Mellé egy barátságos fotóval, akár saját magunkról, még bizalomgerjesztőbbé tehetjük az ajánlatot.

A szépségiparban is nagy népszerűségnek örvend. Például megjeleníthető rajta, milyen szolgáltatást nyújt az adott szalon, milyen ársávban mozognak, kik dolgoznak ott. Egy-két referencia kép bizonyítékul szolgálhat, tényleg jó döntés, ha őket választják az adott szépítészeti szolgáltatást elvégzésére.

Alkalmazás népszerűsítése: Akár egy okostelefonra letölthető applikációt is lehet így ismertetetni a célközönséggel.  Ösztönözhetjük a használatára pl. egy nyereményjáték feltűntetésével. A QR kódot megjelenítve rajta, megkönnyítjük az emberek dolgát, így egyszerűbben meg tudják szerezni az applikációt.

Promóciós cél: A nagyobb roll up-okat előszeretettel használják fotófal gyanánt pl. promóciós eseményeken, vagy az üzlethelyiségben. A logót montázsszerűen megjelenítik rajta sokszorosítva, ami előtt az ügyfelek fotót készíthetnek magukról, így akár a közösségi média oldalaira felkerült fényképekkel is tudja magát a cég sikeresen reklámozni.

Ez csak néhány módja volt a roll up-ok alkalmazási területeinek, de a határ a csillagos ég. Megfelelő ambícióval és képzelőerővel szemet gyönyörködtető, és felejthetetlen roll up-okat álmodhatunk meg, amiket aztán meg is valósítunk.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!