0036 1 232 4246   Kívánságlista

Roll up! Egy hordozható és költséghatékony reklámeszköz

Egy hordozható és költséghatékony reklámeszköz.

 

Ha szeretne egy modern reklámhordozót, amit bárhová magával vihet, egyszerűen összeállíthat és szétszerelhet,
jó minőségű anyagból van és időjárásálló, akkor a legjobb megoldás a roll-up nyomtatás.


A roll-up egy igen különleges reklámeszköz, mert anyagának köszönhetően nagyon jó minőségű és elegáns kivitelű, ezért rendkívül figyelemfelkeltő. Praktikussága abban rejlik, hogy a nyomtatott anyag felcsavarodik az aluminium talpszerkezetbe, amely megvédi a szállítás közbeni esetleges sérülésektől. Így nem csak könnyen szállítható, de az összeszerelése sem igényel szaktudást. A szerkezethez hozzá tartozik egy hordozható füles táska, ami megvédi a szerkezetet is a külső hatásoktól.

Megrendelés esetén az ár magában foglalja a roll-up nyomtatást, az aluminium szerkezetet és a hordozótáskát is. 5db feletti rendelés esetén egyedi árajánlatot kínálunk.
 

Minőségi roll-upot szeretne? ... ne bízza a véletlenre!


https://www.profi-reklam.hu/roll-up-keszites


Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."