0036 1 232 4246   Kívánságlista

Strandzászló készítés teljes útmutató és árak Budapesten

Napjainkban rengeteg vizuális inger éri az embereket, sok a választási lehetőség. Színesebbnél színesebb kínálat tárul elénk, néha még a döntés is nehéz, melyiket válasszuk, emiatt elengedhetetlen egy jó stratégia kidolgozása, ahhoz, hogy a figyelmet ne csak felkeltsük, de meg is tudjuk tartani.

Miért hasznos a strandzászló?


Napjainkban rengeteg vizuális inger éri az embereket, sok a választási lehetőség. Színesebbnél színesebb kínálat tárul elénk, néha még a döntés is nehéz, melyiket válasszuk, emiatt elengedhetetlen egy jó stratégia kidolgozása, ahhoz, hogy a figyelmet ne csak felkeltsük, de meg is tudjuk tartani. A nagy márkák több milliót befektetnek abba, hogy minél feltűnőbb, emlékezetesebb eszközöket létrehozzanak, és rendszerint sikereket is érnek el velük. De vajon akkor is lehetséges a jó eredmény elérése, ha a költségvetésnek csak a töredékéből tudjuk finanszírozni azt? A kiváló minőségű, különböző méretű és formájú strandzászló megfelelő választás lehet erre a célra, hiszen nem csak költséghatékony, de figyelemfelkeltő is, emiatt nagyon népszerű marketing eszköznek számít.Beachflag előnyei:

 
Bárhova megyünk is mindenütt reklámmal találjuk szembe magunkat. Munkába menet, vagy csak ha leszaladunk a kisboltba, ott virít valami színes, fényes, vagy óriási reklámeszköz, mely igyekszik beleégni az ember retinájába, hogy később is eszébe jusson az adott termék vagy szolgáltatás. Egy igényes reklám sokkal figyelemreméltóbb lehet, mint egy ütött-kopott régi, mely már inkább csúnya, mintsem szemrevaló. A jól választott reklám által magunkról is tiszta képet tárunk a fogyasztó elé, ezáltal fogja eldönteni, minket választ-e vagy sem. Vajon miért tökéletesen alkalmas a strandzászló a marketing eszköztárba?
 
  • Kiváló minőség, professzionális megjelenés alacsony költséggel
  • Figyelemfelkeltő, könnyen kiváltja az érdeklődést a megjelenített termék vagy szolgáltatás iránt
  • Egyszerűen összerakható, és kültéri használatra is alkalmas
  • Könnyedén szétszerelhető és könnyű
  • Szállítása is zökkenőmentes, normálméretű személygépkocsiban elfér, a rúdhoz hordozótáska járElérhető strandzászló típusok:

 


Kiválóan alkalmas rendezvényekre, kültéri- és sporteseményekre, üzlet előtti reklámozásra. Esztétikus, extravagáns, s igényes marketingforma.


                                          

A zászló anyaga 110g/m2 hurkolt poliészter, mely kültéri és beltéri használatra is alkalmas. A nyomtatás 1 oldalon történik, digitális nyomtatás formájában. A hátoldala így tükörképes lesz, körülbelül 90%-ban átlátszó. Ehhez természetesen fontos a megfelelő talp kiválasztása is, ami mind eltérő lehet attól függően, kinn vagy benn szeretnénk használni a strandzászlót. Az egyik legközkedveltebb a 4 és a 8 kg-os acéltalp mindkét esetben tökéletes megoldás lehet, míg egy leszúrható talp inkább kintre ajánlott. Segítségükkel a strandzászlót megfelelően lehet rögzíteni a talajhoz, így óvva a környezeti hatásoktól, bombabiztosan megőrizve az alap pozícióját.

 

Válaszható csepp és cápa strandzászló rögzítés:

 


                            

Talán első gondolatra az ember azt hihetné, a strandzászló biztosan csak a homokos partra való, de ez egy nagy tévedés. Szinte bárhova kivállóan alkalmas, köszönhetően annak, hogy könnyedén mozgatható. Tökéletes választás lehet kiállításokon, mozikban, színházakban, utcán,  üzletek bejáratánál, rendezvényeken, konferenciákon, és természetesen strandon. Költséghatékony és igényes reklámozási forma. Nincs is ennél jobb választás a biztos siker érdekében.

 
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(60 értékelés)

Gábor Jobban
Gábor Jobban
4 hónapja
Infó táblák és címer nyomtatással bíztuk meg őket, amiket kiváló minőségben, szállítással együtt intéztek. A kommunikációjuk gyors és részletgazdag volt. Bátran ajánlom őket mindenkinek!
Csaba Péntek
Csaba Péntek
7 hónapja
Cégtáblát rendeltünk online, ami szép és igényes munka lett, viszont a rendelés felvételnél az ügyfélszolgálat lehetett volna proaktívabb. Például ha mi nem kérdeztünk volna rá, hogyan fogjuk felszerelni a táblát a falra, akkor csak a tábla kézhezvétele után jöttünk volna rá, hogy távtartót is kellett volna hozzá rendelni. Ezt egy profi értékesítőnek előre illene jelezni a vevő felé, már csak a potenciális upsell lehetősége miatt is.
Viktor Bán
Viktor Bán
3 hónapja
Megbízható, segítőkész, korrekt partner. Ajánlott!
András Tóth
András Tóth
7 hónapja
Gyors, korrekt és vevőcentrikus partner. Megrendelésünkre minőségi munkát kaptunk, ami határidő előtt elkészült. Felvetődő kérdéseinkre pontos válaszokat kaptunk. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönjük! Kurucz Gábor épülttechnikus, Ózd
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
Kutyaközpont kutyaiskola kiképzőbázis kutyapanzió (Végh Tamás)
5 hónapja
Korrekt gyors gyártás. Profi cég!