0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

kiegészítő - Kiegészítők

1 275 Ft
Összehajtható táskaakasztó, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely felszín peremére felrögzítheti, max. 4,5 kg súlyt bír el. Fekete ajándékdobozban.
1 516 Ft
Kulcstartós táskafogas, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely vízszintes felszín szélére teheti, max. 2,5 kg súlyt bír el. Fém osztott kulcskarika.
5 185 Ft
Adjon egyéni jelleget saját tulajdonának, és tartsa biztonságban őket ezzel a 2 az 1-ben csomagjelölővel és zárral. TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos lakat és integrált címke a személyi adatok azonosításához.
702 Ft
Megelőzhető a csomagok keveredése, ha megadja személyes adatait.
5 185 Ft
Utazás során ez a TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos zár megvédi csomagját. Ha távollétében a TSA ellenőrizné a csomagját, ki tudják nyitni a saját mesterkulcsukkal anélkül, hogy fel kellene törniük a zárat.
146 Ft
Felpattintható poggyászazonosító gumizsinórral. Belül azonosító cédula.
303 Ft
Csomagazonosító címke átlátszó PVC ablakkal az oldalán a név, a cím és a telefonszám számára.
559 Ft
Azonosító címke utazáshoz hozzáillő gumis zárófüllel és szalaggal. Belül azonosítókártya jelzi a nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet.
3 331 Ft
Utazása során is maradjon rendezett a nemszőtt csomagolótáskák segítségével. A készlet két méretet tartalmaz: nagy és közepes méretek, melyek egymásba illeszthetőek a könnyű tárolás érdekében. Cipzáras fő tárolórésszel, mely bőséges helyet biztosít az ékszerek, műszaki kiegészítők, ruházati vagy higiéniai termékek számára. A hálós részek miatt jól látható a csomag tartalma. A táskák bőröndbe vagy utazótáskába is helyezhetőek.
671 Ft
Poggyászazonosító címke szilikon záródással. Kitölthető adatok: név, cím, telefon, ország és e-mail.
917 Ft
Saul suitcase strap. Heavy duty luggage strap with secure buckle closure. The belt can be adjusted to any length between 90cm and 180cm. PP Plastic.
1 278 Ft
Saul suitcase strap. Heavy duty luggage strap with secure buckle closure. The belt can be adjusted to any length between 90cm and 180cm. PP Plastic.
657 Ft
Poggyászazonosító alumínium tábla, fém sodort huzalon.
251 Ft
Poggyászazonosító. Műanyag.
228 Ft
Poggyászazonosító bőröndcímke. Műanyag.
1 234 Ft
Fém táskaakasztó, mágneses. Díszdobozban. 15 kg-ig terhelhető.
959 Ft
Biztosítsa csomagjának tartalmát ezzel a 3 szám kombinációjával működő zárral. Bármikor átállíthatja a kódot.
1 064 Ft
Bőröndösszefogó pánt műanyag csattal.
751 Ft
Egyszerű poliészter bőrönd pánt.