0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

kiegészítő - Kiegészítők

1 275 Ft
Összehajtható táskaakasztó, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely felszín peremére felrögzítheti, max. 4,5 kg súlyt bír el. Fekete ajándékdobozban.
1 516 Ft
Kulcstartós táskafogas, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely vízszintes felszín szélére teheti, max. 2,5 kg súlyt bír el. Fém osztott kulcskarika.
5 185 Ft
Adjon egyéni jelleget saját tulajdonának, és tartsa biztonságban őket ezzel a 2 az 1-ben csomagjelölővel és zárral. TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos lakat és integrált címke a személyi adatok azonosításához.
702 Ft
Megelőzhető a csomagok keveredése, ha megadja személyes adatait.
5 185 Ft
Utazás során ez a TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos zár megvédi csomagját. Ha távollétében a TSA ellenőrizné a csomagját, ki tudják nyitni a saját mesterkulcsukkal anélkül, hogy fel kellene törniük a zárat.
303 Ft
Csomagazonosító címke átlátszó PVC ablakkal az oldalán a név, a cím és a telefonszám számára.
559 Ft
Azonosító címke utazáshoz hozzáillő gumis zárófüllel és szalaggal. Belül azonosítókártya jelzi a nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet.
3 331 Ft
Utazása során is maradjon rendezett a nemszőtt csomagolótáskák segítségével. A készlet két méretet tartalmaz: nagy és közepes méretek, melyek egymásba illeszthetőek a könnyű tárolás érdekében. Cipzáras fő tárolórésszel, mely bőséges helyet biztosít az ékszerek, műszaki kiegészítők, ruházati vagy higiéniai termékek számára. A hálós részek miatt jól látható a csomag tartalma. A táskák bőröndbe vagy utazótáskába is helyezhetőek.
671 Ft
Poggyászazonosító címke szilikon záródással. Kitölthető adatok: név, cím, telefon, ország és e-mail.
657 Ft
Poggyászazonosító alumínium tábla, fém sodort huzalon.
251 Ft
Poggyászazonosító. Műanyag.
228 Ft
Poggyászazonosító bőröndcímke. Műanyag.
1 234 Ft
Fém táskaakasztó, mágneses. Díszdobozban. 15 kg-ig terhelhető.
1 064 Ft
Bőröndösszefogó pánt műanyag csattal.
751 Ft
Egyszerű poliészter bőrönd pánt.