0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

táskakiegészítő - Kiegészítők

969 Ft
Összehajtható táskaakasztó, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely felszín peremére felrögzítheti, max. 4,5 kg súlyt bír el. Fekete ajándékdobozban.
1 313 Ft
Kulcstartós táskafogas, mellyel tisztán és biztonságban tarthatja táskáját. Az akasztót bármely vízszintes felszín szélére teheti, max. 2,5 kg súlyt bír el. Fém osztott kulcskarika.
3 819 Ft
Adjon egyéni jelleget saját tulajdonának, és tartsa biztonságban őket ezzel a 2 az 1-ben csomagjelölővel és zárral. TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos lakat és integrált címke a személyi adatok azonosításához.
524 Ft
Megelőzhető a csomagok keveredése, ha megadja személyes adatait.
3 762 Ft
Utazás során ez a TSA (Közlekedésbiztonsági Hivatal) tanúsítvánnyal rendelkező 3-számkódos zár megvédi csomagját. Ha távollétében a TSA ellenőrizné a csomagját, ki tudják nyitni a saját mesterkulcsukkal anélkül, hogy fel kellene törniük a zárat.
126 Ft
Felpattintható poggyászazonosító gumizsinórral. Belül azonosító cédula.
263 Ft
Csomagazonosító címke átlátszó PVC ablakkal az oldalán a név, a cím és a telefonszám számára.
399 Ft
Azonosító címke utazáshoz hozzáillő gumis zárófüllel és szalaggal. Belül azonosítókártya jelzi a nevet, címet, telefonszámot és e-mail címet.
2 884 Ft
Utazása során is maradjon rendezett a nemszőtt csomagolótáskák segítségével. A készlet két méretet tartalmaz: nagy és közepes méretek, melyek egymásba illeszthetőek a könnyű tárolás érdekében. Cipzáras fő tárolórésszel, mely bőséges helyet biztosít az ékszerek, műszaki kiegészítők, ruházati vagy higiéniai termékek számára. A hálós részek miatt jól látható a csomag tartalma. A táskák bőröndbe vagy utazótáskába is helyezhetőek.
581 Ft
Poggyászazonosító címke szilikon záródással. Kitölthető adatok: név, cím, telefon, ország és e-mail.
1 106 Ft
Saul suitcase strap. Heavy duty luggage strap with secure buckle closure. The belt can be adjusted to any length between 90cm and 180cm. PP Plastic.
486 Ft
Poggyászazonosító alumínium tábla, fém sodort huzalon.
217 Ft
Poggyászazonosító. Műanyag.
122 Ft
Poggyászazonosító bőröndcímke. Műanyag.
847 Ft
Fém táskaakasztó, mágneses. Díszdobozban. 15 kg-ig terhelhető.
830 Ft
Biztosítsa csomagjának tartalmát ezzel a 3 szám kombinációjával működő zárral. Bármikor átállíthatja a kódot.
921 Ft
Bőröndösszefogó pánt műanyag csattal.
650 Ft
Egyszerű poliészter bőrönd pánt.