0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Keressen ár szerint
Szín
Gyártó
Emblémázás

dekoráció - Otthon

2 294 Ft
Üzenjen ezen a dekoratív világító szövegdobozon keresztül. 60 betűt és számjegyet tartalmaz. A szövegdoboz oldalén található a ki/be kapcsoló gomb. Tartozék elemmel (3 db AAA). Csomagolás: fehér ajándékdoboz.
5 135 Ft
Filctábla betűkkel és jelekkel. Tartalma: 170 karakter. Csomagolása fekete doboz. PS műanyag.
8 147 Ft
Hangulatosan világító búra 3D effektekkel.
7 410 Ft
Hangulatosan világító búra 3D effektekkel.
5 059 Ft
Készítsen saját üzenetet ezzel a dekoratív lightbox-szal. A betűk mérete: 6,5 x 3,5 x 2 cm. A csomag tartalma: 60 betű és szimbólum, 2 db AA elem és egy tasak.
1 438 Ft
Fehér LED-es villanykörte alakú lámpa húzózsinóros ki-/bekapcsolóval. Kényelmesen használható lámpa, amely bárhol és bármikor megvilágítja környezetét, akár a garázsban, a gardróbban vagy a szabadban, kempingezéskor van rá szüksége. 3 db AAA elem tartozék.
305 Ft
Kaktuszdekoráció. Csomagolása fekete doboz. Agyag.
13 764 Ft
3 db-os tárolóüveg készlet újrahasznoísított üvegből, egyenként 800 ml űrtartalommal, parafa fedéllel. Gyártása során darabonként 3 db üvegpalackot használtak fel. Az újrahasznosított üveg hasznosítása során kevesebb energiára, nyersanyagra és egyéb adalékanyagra van szükség, mint a hagyományos üveg gyártásakor. Egy tároló mérete: 13 x d:12 cm.
2 740 Ft
Újrahasznosított üveg mécsestartó rombuszmintával. 1 üvegpalack felhasználásával készült. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor. A mécsest nem tartalmazza.
6 274 Ft
Újrahasznosított üveg gyertyatartó rombuszmintával. 2 üvegpalack felhasználásával készült. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor. A gyertyát nem tartalmazza.
2 778 Ft
Újrahasznosított üveg mécsestartó hópihe mintával. 1 üvegpalack felhasználásával készült. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor. A mécsest nem tartalmazza.
2 778 Ft
Újrahasznosított üveg mécsestartó Mikulás mintával. 1 üvegpalack felhasználásával készült. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor. A mécsest nem tartalmazza.
3 931 Ft
Természetes szójababból készült illatmentes gyertya, fenntartható és megújuló forrásból. A gyertyatartó 100% -ban újrahasznosított, 1 üvegpalack felhasználásával készült. Az újrahasznosított üveg gyártása során kevesebb energiát, nyersanyagot és adalékanyagokat használnak fel, mint a hagyományos üveg készítésekor.
310 Ft
Fa karácsonyfadísz csillag mintával. Egyenként csomagolva kraft papírkártyával. MDF.
310 Ft
Fa karácsonyfadísz fenyő mintával. Egyenként csomagolva kraft papírkártyával. MDF.
1 538 Ft
Karácsonyfadísz fényes bevonattal. Csomagolása egyenként ablakos kraft dobozban.
355 Ft
Karácsonyi sapka, filc.
410 Ft
Műanyag karácsonyfadísz készlet átlátszó műanyag, fenyő formájú ajándékdobozban. 9 db matt és 9 db fényes felületű, 3 cm átmérőjű gömböt tartalmaz.
1 699 Ft
Hangulatfény 1W-os LED fényforrással. Az alkáli elemet tartalmazza.
589 Ft
Stresszlevezető Mikulás-őrülteknek. PU hab.