0036 1 232 4246   Kívánságlista
Reklámajándék
Ár
Szín
Gyártó
Emblémázás

autós felszerelés - Szerszám, közlekedés

12 655 Ft
Ezzel a zseblámpás hordozható töltővel bárhol és bármikor feltöltheti a készülékeit. Az autó szivargyújtó aljzatához vagy egy számítógép aljzatához csatlakoztatva feltöltheti a töltő beépített akkumulátorát, hogy powerbankként tudja használni, vagy vezetés közben feltöltheti vele a mobiltelefonját. A beépített elem 4-5 óra alatt tölthető fel teljesen az autóban. A LED-es zseblámpa három üzemmóddal rendelkezik: standard villogó fény, lassú villogás vagy gyors villogás vészhelyzetekre. Az alján található mágnessel bármilyen fém felülethez vagy járműhöz rögzíthető a vészhelyzeti jelzéshez. 180 fokban elforgatható a villogó fény szögének beállításához vagy a töltés közbeni könnyebb hozzáféréshez. Csomagolás: STAC ajándékdobozban. Beépített újratölthető elem. Exkluzív kivitel. ABS műanyag
5 164 Ft
Ez a csomagtér rendszerező segít Önnek tisztán és rendezetten tartani az autóját, használaton kívül pedig szépen összehajtva eltehető. 600D poliészterből, két belső rekesszel és két külső zsebbel a plusz tárolóhely érdekében. Párnázott fogantyúk a kényelmes szállításhoz. Csomagolás: STAC függőcímkével. Exkluzív kivitel. 600D poliészter
8 864 Ft
Kényeztesse az autóját ezzel a 6 részes autómosó szettel. A szett részei: erős, 19 l-es, összecsukható vödör fém fogantyúval, mikroszálas kendő, szivacs, mosókesztyű, kaparó és kényelmes tartótok fogantyúval. A 600D poliészterből készült tok egyéb eszközök tárolására alkalmas zsebbel is rendelkezik. Csomagolás: STAC függőcímkével. Exkluzív kivitel.
311 Ft
Parkolásidő-jelző és jégkaparó 3 db bevásárlókocsi érmével.
1 943 Ft
Állítható mobiltelefon-tartó, mely tapadókoronggal rögzíthető az autó szélvédőjére vagy műszerfalára. A telefon rögzítésére a két oldalsó kar szolgál, melyek max. 8,1 cm szélesre állíthatóak. A gomb megnyomásával a két befogó a legszűkebb állapotba áll vissza. Anyaga: ABS műanyag és gumi.
325 Ft
Autós mobiltelefon tartó. Csat segítségével a szellőzőrácsra szerelhető. 8,3 cm szélesre húzható. A tartóperem 24 mm-t magas, amely bizonyos telefontípusok esetében fontos funkciók elérését akadályozza.
1 008 Ft
Állítható mobiltelefon-tartó, mely tapadókoronggal rögzíthető az autó szélvédőjére vagy műszerfalára. Tapadós szilikon felületén praktikusan tarthatjuk telefonunkat. ABS műanyag.
34 485 Ft
Autós töltőkészlet 10,000 mAh akkumulátorral, egy európai csatlakozóval és egy szivargyújtó csatlakozóval, valamint bikázókábel. Tok anyaga: cipzáros 600D nylon.
3 896 Ft
Szétszerelhető nyelű hólapát.
5 410 Ft
Autós elsősegély-készlet EVA tokban. Tartalma: 15 db ragtapasz, 8 db alkoholos lap, 2 db biztosítótű, olló, tisztitólapok, antiszeptikus törlők, biztonsági mellény, takaró, dinamós lámpa.