ClickCease Melegítő Felsők - Profi-Reklam.hu Egyedi Reklámajándék
  0036 1 232 4246   Kívánságlista

Melegítő Felsők - Melegítők

5 080 Ft
Terepmintás melegítő felső zárt, kerek nyakkal és szegélykötéssel. 1x1 szegélyöltés elasztánnal a derékrésznél és a mandzsettánál.
5 080 Ft
Terepmintás melegítő felső zárt, kerek nyakkal és szegélykötéssel. 1x1 szegélyöltés elasztánnal a derékrésznél és a mandzsettánál.
5 750 Ft
Hosszú ujjú bolyhos plüss kabát, Mao gallérral. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve. Középső cipzár színben harmonizáló fogóval. Oldalsó zsebek. 1X1 bordázott mandzsetták és derékrész.
5 080 Ft
Alkalmi kabát Ottomán szövetből.1. - Elülső kontrasztos cipzár.2. - Kontrasztos 2x1 bordázott nyak, mandzsetta és alsó rész. 3. - A nyaknál belül megerősített díszszalaggal. 4. - Oldalzsebek.
4 350 Ft
Utcai kabát magas nyakrésszel és a szövethez hasonló tónusú közép cipzárral. Széles, bordázott nyakrész, mandzsetta és derékrész. Cipzáras zseb az ingujj felső részén, mobiltelefon készülék kimenettel. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve. Oldalsó varrás és mandzsetta szegély, oldalsó lyukkal az ujjnak.
5 489 Ft
Kapucnis pulóver zipzárral. 1x1 bordázott kontúr a kapucnin és zseben. Állítható színazonos behúzózsinór a kapucni belsejében. Kenguru zseb. 2x2 bordázott elasztán az ujjvégeken és derékban.
6 200 Ft
Nőii pulóver egyező árnyalatban bélelt kapucnival. Első fém cipzár és kenguruzseb. Megerősített fedett varrások belül a nyaknál. 2x2 bordázott mandzsetta és derékrész. Karcsúsított.
5 080 Ft
Kapucnis két színű pulóver állítható behúzózsinórral. Kenguru zseb. 1x1 bordázott ujjvég és derék elasztánnal.
5 080 Ft
Kapucnis pulóver, dupla szövetű, két színű kapucnival, állítható, kontrasztos színű zsinórral. Kenguru zseb. Az ujjvégeken hüvelykujj rés. 1x1 passzé elasztánnal ujja végén és derékon. 
3 418 Ft
Klasszikus kereknyakú pulóver. 1x1 bordázott gallér, ujjvég és derék elasztánnal. Megerősített fedett varrás a galléron.