ClickCease Melegítő Felsők - Profi-Reklam.hu Egyedi Reklámajándék
  0036 1 232 4246   Kívánságlista

Melegítő Felsők - Melegítők

5 080 Ft
Terepmintás melegítő felső zárt, kerek nyakkal és szegélykötéssel. 1x1 szegélyöltés elasztánnal a derékrésznél és a mandzsettánál.
5 080 Ft
Terepmintás melegítő felső zárt, kerek nyakkal és szegélykötéssel. 1x1 szegélyöltés elasztánnal a derékrésznél és a mandzsettánál.
5 489 Ft
Kapucnis pulóver zipzárral. 1x1 bordázott kontúr a kapucnin és zseben. Állítható színazonos behúzózsinór a kapucni belsejében. Kenguru zseb. 2x2 bordázott elasztán az ujjvégeken és derékban.
5 080 Ft
Kapucnis két színű pulóver állítható behúzózsinórral. Kenguru zseb. 1x1 bordázott ujjvég és derék elasztánnal.
5 080 Ft
Kapucnis pulóver, dupla szövetű, két színű kapucnival, állítható, kontrasztos színű zsinórral. Kenguru zseb. Az ujjvégeken hüvelykujj rés. 1x1 passzé elasztánnal ujja végén és derékon. 
3 418 Ft
Klasszikus kereknyakú pulóver. 1x1 bordázott gallér, ujjvég és derék elasztánnal. Megerősített fedett varrás a galléron.
4 690 Ft
4 549 Ft -3%
Kapucnis pulóver behúzózsinórral. Kenguru zseb. 1x1 bordázott gallér, ujjvég és derék elasztánnal. A gyerek modell zsinór nélkül.
3 163 Ft
Kapucnis melegítő felső erőteljes V kivágású nyakkal, szegély azonos anyagból. Kenguru zsebbel. Eldolgozatlan varrással díszített szegély a mandzsettánál, az aljnál és a zseben.
4 409 Ft
Hosszú ujjú, raglán stílusú pamut pulóver. 1x1 bordás kötésű szegély a mandzsetta, derék és nyakrészeken. Kerekített nyakrész keresztszemes díszített elvarrással és a nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve.
5 687 Ft
Nem bolyhozott plüss kabát fluor színű részekkel. Középső cipzár kontrasztos fluor színű fogóval. Kapucni belső, kontrasztos fluor színű szövet béléssel, zsinórral és kontrasztos fluor színű fém fűzőlyukak. Hosszú ujjú, 1x1 bordázott mandzsetta és derékrésszel. Két elülső, széles bevágott zseb. Nyakrész belső részen díszszalaggal megerősítve.