ClickCease Világító led reklámtábla a tervezéstől a kihelyezéséig!
  0036 1 232 4246   Kívánságlista

Világító led reklámtábla a tervezéstől a kihelyezéséig!

Világító reklámtábla a tervezéstől a kihelyezéséig!

 

Reklámtábla vagy cégtábla minden cég, üzlet ajtaja fölött található. Ezzel szeretnénk felhívni a járókelők figyelmét üzletünkre, irodánkra. A világító reklámtábla is ezt a célt szolgálja, azonban sokkal hatásosabb, hiszen a fényre az emberek jobban odafigyelnek, ráadásul éjszaka sem marad észrevétlen.

 

A világító reklámtáblának két fajtája van:

- egy oldalas tábla, amit a falra fektetve lehet felszerelni, vagy függesztve az ajtó fölé vagy hosszában az ajtó mellé

- két oldalas világító doboz, amit a falra merőlegesen kell kihelyezni, hogy a közlekedés  mindkét irányából jól látható legyen

 

A doboz vastagsága függ attól, hogy egy vagy két oldalas a tábla, hiszen fontos, hogy a fényforrások megfelelő távolságra legyenek a megvilágítandó táblától.

A tábla felülete a mérettől függően lehet plexi vagy átvilágítható feszített ponyva. A feszített ponyvás megoldást leginkább a nagy méretű tábláknál érdemes alkalmazni, hogy egy darabban kerüljön fel a grafika.

A tábla megvilágítása lehet fénycsővel vagy leddel. Ez utóbbi kicsit költségesebb, de sokkal gazdaságosabb és a leggyakrabban alkalmazott módszer. A fénycsöves megoldással ellentétben sokkal kisebb a fogyasztása, az élettartama pedig lényegesen hosszabb. Ráadásul, ha alkonykapcsolóval kéri, csak akkor fog világítani a tábla amikor Ön szeretné.


A tábla kerete aluminium, RAL színskála szerint szinterezve.
 Íme néhány referencia munka:


  


Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."