0036 1 232 4246   info@profi-reklam.hu

Autodekor Autófólia Készítés Nyomtatás

Autódekor- és szélvédő fólia rendelés!

 

Ön is reklámmal borítaná be autóját?

  • Ha egy profi munkát szeretne, versenyképes áron nálunk jó helyen jár.
  • 25 m2 feletti mennyiség esetén, kérjen egyedi ajánlatot!
  • Kérjen e-mailbe személyre szabott árajánlatot!
  • Az ár az áfa összegét nem tartalmazza!

 

Az üvegfóliák célja a komfortérzet fokozása , továbbá  hő védő képességük megakadályozza a belső részek sugárzó hő által okozott felmelegedését, kellemesebb hőérzetet biztosítva ez által. Megnövelve a légkondicionálók teljesítményét. UV védelmük megvéd  az egészségre káros UV-A és UV-B sugárzástól. Esztétikai előnyeik mellet védenek a kíváncsi szemek elöl, illetve sérülés esetén megakadályozzák a szilánkos törést. 

A karosszériafólia új lehetőségeket kínál a külső felületek megváltoztatására, optikailag megváltoztathatjuk a jármű megjelenését.

Teljes fóliázás esetén, az autó összes eleme részletesen kidolgozva kerül ragasztásra, ez által egy teljesen egyedi autót kapunk. A nyomtatott fóliával bevont járművek széles lehetőséget kínálnak a dekorációk, illetve reklámok területén. Az autók külseje értékes reklámfelületet, mely ezzel a technológiával maximálisan kihasználható. 


A vágott fóliából készített dekorációk alkalmasak feliratok, logók, egyszerű dekorációk elkészítésére. Akár egy, akár több színben alkalmazva látványos megjelenést biztosít.
 

A teljesség ingénye nélkül néhány referencia:

            


Szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését? Árajánlatkérés →
Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Ők is minket választottak

Beregszászi Csaba
Beregszászi Csaba
"Szükségünk volt gyors pontos kivitelezésű olcsó plakátnyomtatás szolgáltatásra. Az interneten fellelhető szolgáltatók cégek közül a Profireklám ajánlata volt a legkedvezőbb. Precíz munka remek nyomtatási minőség, biztosan hozzájuk fogok fordulni ezentúl is nyomtatás ügyben!"
Kakuk Szabolcs
Kakuk Szabolcs
"Végre egy kemence ami könnyen kezelhető. Ezt mondják vevőink mikor velünk találkoznak. Olyan nyomdai partnert kerestünk, akik támogatnak minket innovativitásunkban. Akik számára a vevők kiszolgálása nem csak munka, hanem elhivatottság és ugyanaz a tűz ég bennük mint a kemencéinkben."