0036 1 232 4246   Kívánságlista

Névjegykártya 10 előnye

Napjaink digitálisan fejlődő világában egyre inkább háttérbe szorulnak a kézzel fogható nyomtatott anyagok, de még így is vannak klasszikus darabok, amiket nem érdemes mellőzni, hiszen hatékonyságok bizonyított.

Névjegykártya 10 előnye az üzleti életben. 


Napjaink digitálisan fejlődő világában egyre inkább háttérbe szorulnak a kézzel fogható nyomtatott anyagok, de még így is vannak klasszikus darabok, amiket nem érdemes mellőzni, hiszen hatékonyságok bizonyított.



Íme 10 ok, mely alátámasztja, a névjegykártyák, miért is olyan fontosak.
 

1. Megfizethető módja a márka népszerűsítésének


A névjegykártyák a költséghatékony kategóriába tartoznak. A nyomtatási mennyiség változó lehet, figyelembe kell venni, mennyire van szükségünk. Természetesen itt is, nagyobb rendelés szám esetén, költséghatékonyabban jöhetünk ki a vásárlásból, mint csak pár darabbal.

Érdemes azt az elvet figyelembe venni, inkább több legyen, mintsem kevesebb, hiszen sosem tudhatjuk, az adott napon kivel futunk össze, akinek adhatunk egy névjegykártyát. Valamint a szakkiállításokról se feledkezzünk meg, ami remek alkalom a kapcsolatok kialakítására.

Ha vannak alkalmazottaink, akkor érdemes nekik is névjegykártyát készíttetni, így a különböző eseményeken, és találkozókon ők is sikeresen tudják majd a céget népszerűsíteni.


2. Kiválóan alkalmas eseményekre és kiállításokra


A különböző események és kiállítások nagyszerű lehetőséget nyújtanak vállalkozásunk népszerűsítésére és a kapcsolatok kiépítésére. Az ilyen rendezvényeken új emberekkel találkozhatunk, akikkel megismertethetjük, a márkát, amit képviselünk és értékesíthetünk.

De sokszor előfordul az, hogy kell az embereknek egy kis gondolkodási idő, mielőtt eldöntik vásárolnak-e, vagy érdekeltek akarnak e lenni az adott bizniszben. Ebben az esetben a névjegykártyának hatalmas jelentősége van, hiszen az elérhetőségünk megadásával biztosítjuk azt, hogy később fel tudják velünk venni a kapcsolatot.
Abban az esetben is felbecsülhetetlen értékű a névjegykártya, ha kiállítók vagyunk a kiállításon, nem rendelkezve saját kiállítási hellyel, de ha rendelkezünk névjegykártyával, mégis tudjuk a kapcsolatot építeni a többi résztvevővel.

Láthatjuk, igenis, hasznos, ha mindig hordunk magunknál pár darabot.


 

3. Valami kézzelfogható – az üzleti élet bakelitlemeze


Hiába ölel át egyre több mindent a digitális világ - legyen szó akár hírportálokról, e-könyvekről, pletykarovatokról – sokan mégis ragaszkodnak a nyomtatott példányokhoz. Fontos, legyen valami, ami kézzelfogható, meg tudják fogni, érezhessék, tényleg létezik. Láthatjuk ezt a könyvkiadások növekedéséből és a bakelitlemezek örök érvényűségéből. melyek a mai napig nagy népszerűségnek örvendenek.  A névjegykártyák is ugyanilyen fontos szerepet töltenek be ebben az analóg reneszánszban.

A névjegykártyák így szem előtt lesznek, hiszen az emberek hazaviszik őket, kitűzik a hűtőre vagy az üzenő falra, berakják a pénztárcájukba. Ha igyekszünk egy erős képi megjelenéssel felruházni a névjegykártyát akkor nagyobb eséllyel fogja magára felhívni a figyelmet, s lesz kívánatosabb az adott szolgáltatás, amit kínálunk általa.
 

4. Könnyen terjeszthető és prezentálja saját magát


A névjegykártyák akár prezentációs eszközökként is működhetnek, ha olyan helyre rakjuk ki őket, ahol az emberek elvehetnek belőlük, amikor elhaladnak mellettük.

Bárhol kiállíthatók, például:
 
  • az asztalon tárolva
  • irodai hirdetőtáblára rögzítve

Fontos leellenőrizve, a feltűntetett név és vállalat jól látható e, helyes információk vannak-e megadva.


 

5. Tökéletesen alkalmas bizonyos iparágakhoz és munkákhoz


A különböző okos eszközökön éljük az életünket, mindig közel az internethez. Viszont vannak olyan helyzetek, amikor egy kézzelfogható névjegykártya rendkívül fontos lehet – például ha egy kiállításon a wi-fi térereje csapnivaló, vagy ha olyan a munkánk, amihez nem szükséges az internethasználat.

Például:
 
  • Az építészek és tájépítészek névjegykártyák segítségével tudják továbbítani a részleteket, ha a mobil jelek nem működnek
  • Vízvezeték-, és villanyszerelők is előre szeretettel használják, így sürgős problémával rendelkező ügyfelek azonnal el tudják érni őket
  • Gyorséttermek ezáltal tudják népszerűsíteni magukat
 

6. Az e-mail cím megjegyzése


A telefonszámokat, e-mail címeket, és a neveket nagyon könnyű elfelejteni, viszont a névjegykártyák egy helyen rögzítik ezt a három kulcsfontosságú információt, így nem kell attól tartanunk, elfelejtjük az adott személy kontaktját.

Akár a névjegykártya abban is segítségünkre lehet, hogy így el tudjuk menteni a telefonszámot a telefonunkban, vagy az e-mailcímet hozzáadni a rögzített címekhez a munkahelyi rendszerben. Ez is alátámasztja azt, hogy a névjegykártyák és a digitális csatornák milyen nagyszerűen kiegészítik egymást.
 

7. Láthatóbb, mint egy e-mail


Márkánkat úgy is lehet népszerűsíteni, hogy e-mailt küldünk róla másoknak, benne a legfontosabb információkkal. Viszont ez csak akkor lesz hatásos, ha az emberek kinyitják és el is olvassák a levelet.

A névjegykártya ezzel szemben, a márka állandó, fizikai emlékeztetője. Lehet nem mindig néznek rájuk, de az emberek hazaviszik az otthonaikba, munkahelyeikre, nagyobb eséllyel fognak rájuk nézni. Sokkal szembetűnőbb, mint egy e-mail.


 

8. Tartós szakmai benyomást kelt maga után


Az igazi professzionalizmushoz tartozik egy kézfogást kísérő névjegykártya, ügyfél-találkozó, hálózati esemény, vagy befejezett munka után.

A névjegykártya némán, de beszél a vállalkozásunkról. Ha átadjuk az ügyfélnek, az azt fogja tükrözni, hogy a vállalatunk megbízható képviselői vagyunk, így egy pozitív benyomást fogunk magunk után hagyni.
 

9. Zsebméretű, bármikor elérhető


Kis mérete miatt tökéletes arra, hogy mindig nálunk legyen, akár a táskánkban, vagy zsebünkben, akkor is, ha dolgozunk, de még abban az esetben is jól jöhet, mikor már nem a munkahelyünkön vagyunk. Így a váratlan lehetőségeket sikeresen ki fogjuk tudni aknázni.

Fontos, hogy alaposan átgondoljuk, mi legyen a kártya grafikai megjelenése, valamint a tartalma. Így az alábbi dolgokról tudjuk biztosítani az embereket:
 
  • Világos képet ad a márka identitásáról
  • A legfontosabb üzeneteket előnyökként fogalmazza meg
  • Tartalmazza az összes szükséges információt, hogy fel tudják venni velünk a kapcsolatot


 

10. A vizuális megjelenés segít, hogy márkánk emlékezetesebb legyen


A névjegykártya egyben remek lehetőség arra, hogy kifejezzük vele a márkánkat. Nem csak a rajta lévő információ a fontos, hanem a látványvilág is.

Elengedhetetlen itt is a kreativitás, a merész színhasználat, logók, képek, különböző grafikai elemek használata. Természetesen van olyan eset is, amikor a kevesebb a több. Figyelembe kell venni, mit kínálunk, mi a márkánk identitása, mit szeretnénk sugározni magunkból. Egy jól megtervezett névjegykártya ajtót nyit a sikeres üzletek felé, és elősegíti, hogy vállalkozásunk kitűnjön a konkurencia felhőjéből.

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Norbert Valasek
Norbert Valasek
2021.05.13
A megrendelés kezdetétől a végéig teljesen megvoltam elégedve. A rendelés egyszerű a weboldalon keresztül, a rendelés leadása utána a kommunikáció megfelelő volt. A megrendelésemhez még egy kis apró ajándékot is kaptam :)
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója