0036 1 232 4246   Kívánságlista

Milyen előnyei vannak a mesh hálónak?

Manapság igazán nagy népszerűségnek örvend a mesh háló. Rengeteg felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek közé tartoznak a rendezvényeken, építkezéseken, fesztiválokon, vagy épületen való reklámként való kihelyezésük. Igazán praktikus, és egyszerű módja a hirdetéseknek, mely a költséghatékonyabb reklámeszközök közé tartozik.
Manapság igazán nagy népszerűségnek örvend a mesh háló. Rengeteg felhasználási területe van, de a legelterjedtebbek közé tartoznak a rendezvényeken, építkezéseken, fesztiválokon, vagy épületen való reklámként való kihelyezésük. Igazán praktikus, és egyszerű módja a hirdetéseknek, mely a költséghatékonyabb reklámeszközök közé tartozik.



Nézzük most meg, miért is ilyen kiváló választás a mesh háló:
 

Strapabíró, és légáteresztő


Mielőtt kiválasztjuk a megfelelő bannert, lényeges átgondolnunk, milyen helyre akarjuk kihelyezni. Figyelembe kell vennünk, az adott időjárási körülményeket is, esetleg mennyire szeles az adott terület. Az egyszerű molinót például erős légáramlású helyre nem érdemes tenni, mivel a szél könnyen leszakíthatja, megtépázhatja. Ezzel szembe a mesh háló ideális ilyen területre, mivel lyukacsos felületének köszönhetően a levegő könnyedén átmegy rajta. Így a szél nem tesz kárt benne, és nem kell attól félnünk, leszakítja a mesh hálót a helyéről.
 

Perforált pvc anyag


A mesh a molinóhoz hasonlóan pvc anyagból készül, a különbség az köztük, hogy a mesh lyukacsos, míg a másik nem. 330g/m2-es az anyag vastagsága, ezért ha például egy épület falára nagyméretű reklámot akarunk kihelyezni, akkor jobb megoldás lehet, mint a molinó, mivel súlyba kevesebbet fog nyomni, könnyebb lesz a felhelyezése és a rögzítése.


 

Egyszerű kihelyezés


Elsőre talán azt gondolhatnánk, minél nagyobb valami, annél komolyabb nehézségeket fog jelenteni a kihelyezése. Persze ez függ az adott helytől is, ahova kerül, de nem mindig igaz ez az állítás. A mesh hálók egyszerű kialakításuk miatt, nem jelentek túlzott bonyodalmat. Egy pár méteres hálót akár mi magunk is tudunk rögzíteni, de nagyobb darab esetén már érdemes profi alpinos csapat segítségét kérni, akiknek nem okoz gondot a feladat. Általában ringlizve, vagyis olyan lyukakkal van ellátva a széle 50 cm-ként (vagy szükség esetén sűrűbben), amikkel, egy gumikötél segítségével egyszerűen lehet kifeszíteni a mesh hálót.
 

Változatos megjelenés


A mesh háló igazán sokoldalú egy reklámeszköz, hiszen jó minőségű géppel és tintával bármit megjeleníthetünk rajta. Akár nyomtathatunk rá logót, képeket, szöveget, különböző grafikai elemeket. Pompázhat a szivárvány összes színében, de akár egyszerű fekete-fehér is lehet.

Használhatjuk egy termék reklámozására, a cégünk ismertetésére, az adott helyszínről is megoszthatunk rajta információkat, vagy egy szolgáltatást is népszerűsíthetünk. Láthatjuk, hogy csak a képzeletünk szabhat határt a mesh megjelenésének.
 

Márkánk népszerűsítése


Az egyik leglényegesebb tényező az, hogy a vállalkozásunkat minél több emberrel meg tudjuk ismertetni. Erre kiválóan alkalmas a mesh háló, így a meglévő ügyfelek mellett, újakat is be fogunk tudni vonzani.
 
A mesh háló egy igazán praktikus és költséghatékony reklámeszköz, mely nem okoz meglepetéseket, és azt fogjuk kapni, amire számítunk!
 

Hasonló bejegyzések

Grafikai Tervezéstől A Termék Kihelyezéséig!
Már 2500+ cégnek segítettünk országszerte a minöségi termékek nyomtatásában.
Valószínűleg neked is tudunk segíteni.

Google értékelések
4.7
(170 értékelés)

Kata Nagy
Kata Nagy
2021.02.03
A cégtáblát, molinót és strandzászlót is tőlük rendeltem az üzletembe. Minőségi munkát kaptam, tartották a határidőt! Még lesz pár megrendelésem hamarosan.:-) Köszönöm a munkájukat!
Jelena Luganszkaja
Jelena Luganszkaja
2021.01.23
Nagyon jó minőségű munkát kaptunk. Ár/minőség nagyon jó. Bármilyen kérdéssel fordultunk, mindegyikre megkaptunk a választ. Kedvesek, udvariasak, és gyorsan és jól dolgoznak. Csak ajánlani tudom.
Ari Horváth
Ari Horváth
2021.05.28
Nagyon kedvesek, profi a szakmai hátér! Csak ajánlani tudom!!!
Zoltán Sebők
Zoltán Sebők
2021.06.17
Gyorsan pontosan dolgoznak! Profi csapat!
Edina Nagy
Edina Nagy
2021.02.03
A Profireklám H&S Kft. munkatársai segítőkészek, előzékenyek. Köszönöm, hogy marketing partnerük lehetek. Nagy Edina DAS-GEOD Kft. ügyvezető AgroMAP kizárólagos forgalmazója